Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasplesani kadeti

Snimka izazvala skandal u ruskom zrakoplovstvu: Kakva sramota!

ruski kadeti
Foto: Screenshot
1/3
17.01.2018.
u 18:40

Internetom se širi video kadeta Ruskog zrakoplovnog instituta koji zavodljivo plešu na hit ‘Satisfaction’ talijanskog DJ-a Bennija Benassija

Kadeti Ruskog zrakoplovnog instituta našli su se u centru skandala zbog snimke koja se širi internetom, a koju je objavio jedan od polaznika instituta.

Aleks Jigurdinski objavio je video na kojem kadeti samo u donjem rublju i kapama zavodljivo plešu na hit iz 2002. godine ‘Satisfaction’ talijanskog DJ-a Bennija Benassija.

Njegova snimka je u međuvremenu uklonjena s YouTubea, no nakon toga su je objavili drugi kanali.

Iako su se kadeti očito željeli samo našaliti, njihov ples nije se svidio konzervativnim Rusima.

Ravnatelj kampusa Petr Timofeev osudio je kadete:

– Radim ovdje 20 godina i ovo je prvi takav slučaj. Kakva sramota! Ulažemo toliko puno u ljude, a oni se ovako ponašaju.

Ovaj institut je jedan od najstarijih u Rusiji za obuku profesionalaca u civilnom zrakoplovstvu, a nalazi se u Ulyanovsku, gradu u središnjoj Rusiji udaljenom 700 kilometara od Moskve.

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su izludile mnoge: Vidite li što se na njima nalazi?

ruski kadeti
1/18

Komentara 12

LU
Lujo123
19:44 17.01.2018.

sve mi se vidi kak im se bude ovaj pederski performans zameril. A hebi ga kad razmišljaš anusom jer mozga nemaš!

SJ
Sve je uzalud
19:28 17.01.2018.

.....nekad su ljudi hodali goli.....jest da su bili su malo dlakaviji...ali moralni i casni......a danas pored nemorala bez golotinje grakcu na polugolu...guzicu.....boze mi oprosti......

Avatar Niškorist
Niškorist
07:43 18.01.2018.

Ideja da svaka politička stranka snimi spot ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije