Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOSTRUKI TORNADO
Povratak na članak

Stravična snimka rijetkog fenomena zaprepastila svijet: 'Kad tako nešto vidiš, bježi'

U posljednjih nekoliko dana na tom području zabilježeno je nekoliko tornada.

Komentari 5

VI
vidum
16:32 14.03.2021.

Prije tri dana radio sam nešto u voćnjaku, i odjednom sam čuo neki zvuk kao da prolazi teški kamion. Odmah nakon toga začulo se panično kriještanje stotina kokoši koje s druge strane žice drži moj nećak. Pogledao sam u tom smjeru, i vidim gomilu kokoši u zraku kako se očajnički bore s vihorom koji ih diže uvis. Na sreću sve skupa nije potrajalo dugo i sve su se sretno prizemljile, ali se još dugo čulo uznemireno kokodakanje i kukurikanje. Jasno mi je da je teško uspoređivati ove dvije stvari, ali ipak nije bilo ugodno gledati što proživljavaju naesretne životinje.

VL
Avatar mofo
mofo
14:21 14.03.2021.

Ne znam po cemu je ovo "rijedak fenomen", tko god potroai vise od 5min po youtubeu vidjet ce hrpetine ovakvih snimaka..

VL
Avatar PrvoPoljeBijelo
PrvoPoljeBijelo
12:01 14.03.2021.

Ništa o karleuši, djokovicu ili balegasevicu danas, hoće li vam vlasnik iz kragujevca isplatiti place?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.