Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Snimio nevjerojatnu scenu na autocesti: Pogledajte što je vukao kamion

Kamion je vozio brzinom od 80 kilometara na sat u srednjem traku, no to nije spriječilo neustrašivog invalida da se besplatno provoza
06. ožujka 2019. u 23:02 10 komentara 55379 prikaza
kamion
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/2

Nevjerojatnu scenu snimio je na autocesti u blizini Pretorije u Južnoafričkoj Republici jedan vozač, a njegova snimka odmah je postala hit na društvenim mrežama.

bager Dobro da je ostala živa Tko je kriv za ovo? Pogledajte što je bagerist učinio šefici dok je utovarivao pijesak

Naime, ispred njega je vozio kamion, no ono što nije mogao ne primijetiti bio je muškarac u invalidskim kolicima koji se držao za prikolicu kamiona i tako se vozio po prometnici.

Kamion je vozio brzinom od 80 kilometara na sat u srednjem traku, no to nije spriječilo neustrašivog invalida da se besplatno provoza.

– Sad znamo kako je završio u kolicima – jedan je od brojnih komentara na društvenim mrežama, a oglasila se i Južnoafrička korporacija za upravljanje cestovnim prometom koja je osudila muškarca.

vrećice na drvetu Neobične 'vrećice' Majka iznenađena prizorom koji je zatekla u susjedovu dvorištu: Što to visi s drveta?

– U državi u kojoj izgubimo 14.000 ljudi godišnje u prometnim nesrećama, ovo je potpuno neprihvatljivo. To je vrlo opasno ponašanje – priopćili su.

Ivo Žinić
Politički kraj još jednog HDZ-ovca
Žinić gubi kuću koju mu je ‘darovala’ država?
HUB
Napravite prvi korak
Financijske poteškoće moguće je riješiti
  • ZigiMarley:

    ...hajde pustite čovjeka, ovo mu je vjerojatno najveće uzbuđenje u životu trenutno. Nije mu lako. A i kamion nije vozio 80 na sat da ga jebeš, svi ga prestižu jer sporo vozi. :-)

  • Bojans:

    Invalid je s nogama ali i glavom.

  • Zvjerko:

    "Pogledajte što je vukao kamion"?!?!?!? Tko dade ovom "novinaru" diplomu? I dijete u osnovnoj školi bi bolje sastavilo rečenicu!