Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio odštetu

Snimio liječnike dok je bio pod anestezijom, šokirao se kad je preslušao snimku

sms,pisanje,mobitel
Foto: Youtube Screenshot
24.06.2015.
u 14:28

Muškarac je prije nego što su ga uspavali snimao liječnikove upute koje treba slijediti nakon kolonoskopije, a u međuvremenu je zaboravio isključiti snimanje

Muškarac iz Virginije obavio je kolonoskopiju pod anestezijom u travnju 2013., no na kraju su mu veću bol nanijeli liječnici zbog čega mu je sud ovog mjeseca odredio odštetu od 500.000 dolara.

Muškarac je prije nego što su ga uspavali snimao liječnikove upute koje treba slijediti nakon kolonoskopije, a u međuvremenu je zaboravio isključiti snimanje. Tako je snimio razgovor anesteziologinje i njezina asistenta. Kada je muškarac nakon obavljene kolonoskopije preslušao snimku, šokirao se.

– Nakon pet minuta razgovora s tobom prije operacije htjela sam te udariti u lice – čuje se glas anesteziologinje dr. Tiffany Ingham na snimci, piše Daily News. Nakon toga Ingham govori svom asistentu da neka ne dira osip na ruci muškarca jer bi mogao pokupiti ''sifilis na svoju ruku''. Tu nije stala pa je još rekla kako je osip vjerojatno ''ebola na penisu'' i ''tuberkuloza u penisu''.

Jedan član osoblja nazvao je muškarca ''retardiranim'', a polemizirali su i o tome je li on gay. Na to je anesteziologinja dodala da poznaje homoseksualce koji u sebi imaju više muškosti od pacijenta. Uz sve to rugali su se pacijentu da ima hemoroide, što nije bilo točno.

Zbog svega toga nije bilo teško dobiti slučaj na sudu. – Nikada nisam čuo za ovakav slučaj – rekao je odvjetnik Lee Berlik.

>> Govorili joj da je anoreksična pa nakon 20 godina otkrili istinu: 'Imam još nekoliko mjeseci'

>> Medicinske sestre kaznili zbog onog što su radile

>> Objavila fotke svoga trbuha i dobila stotine komentara, evo zašto!

Komentara 22

KO
koko31
15:23 24.06.2015.

zbog takvih gluposti amerikanci ne mogu imati besplatno zdrastveno jer bolnice se tuži nizašto boli mene k... šta ono pričaju o meni dok sam ja nina nana samo nek oni pošteno obave posao

PA
pancake
17:31 24.06.2015.

A jesu li oni znali da ih snima? Ako ih je snimao bez njihovog znanja i dozvole, to sigurno krši i neka njihova prava. Ali glavno da je on dobio anesteziju zbog kolonoskopije i još odštetu jer su ga tračali?! Nego.... jesu li oni dobro obavili svoj posao?

MA
maxxxx
15:25 24.06.2015.

rugali su mu se da ima hemeroide, šti nije bilo točno, a znači ostalo je točno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije