Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravičan zločin

Snimile ih kamere: 4 muškarca odnijeli djevojku iz kluba, silovali i pretukli na smrt

03.06.2018.
u 07:57

Navodno se onesvijestila u klubu, a njeni rođaci tvrde da je bila drogirana.

Nadzorne kamere snimile su četvoricu muškaraca kako odnose pijanu i navodno drogiranu djevojku iz kluba na Tajlandu. Nakon toga su je silovali i ubili, javlja Daily Mail. 

21-godišnja Nong Gift gledala je finale Lige prvaka s prijateljima prošle subote u Chanthaburiju. Navodno se onesvijestila u klubu, a njeni rođaci tvrde da je bila drogirana. Oko 2 ujutro su je četvorica mladića, od kojih je jednog poznavala, odnijeli iz kluba tvrdeći da će je otpratiti kući, no odvezli su je u voćnjak te tamo silovali i ubili. 

Muškarci su nakon uhićenja priznali zločin, a policijski zapovjednik Charn Jitjun izjavio je da je žrtva pronađena mrtva tu istu noć. 

 

Ključne riječi

Komentara 22

IJ
Ivan_Jug
17:24 03.06.2018.

Nema Tajland naše sudstvo. Ti će biti prije streljani nego kod nas bude prvo ročište za Agrokor.

DS
ds
12:46 03.06.2018.

U Tajlandu smrtne kazne idu kao na tekucoj traci i sto je najvaznije i izvrsavaju se.Tamo nema mile lale.

IL
ilijan
10:57 03.06.2018.

Najblaža kazna takvima je da im treba odsjeći onu stvar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije