Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLISKI SUSRET

Snimali čovjeka kako bježi od slona pa i sami spašavali živu glavu

Foto: Screenshot
1/5
06.05.2019.
u 11:42

Uprava parka poduzet će korake kako bi se riješio problem prije nego što slon ozlijedi nekoga ili čak ubije

Čak 16 incidenata zabilježeno je u indijskom nacionalnom parku Corbett od studenoga prošle godine do kraja travnja ove godine, a za sve je odgovoran ljutiti slon koji napada vozila i turiste.

Najnoviji incident snimljen je kamerom prošlog tjedna. Na snimci se vidi kako jedna osoba bježi pred slonom dok ga turisti snimaju iz automobila. Kako im se slon približavao, tako su se i oni dali u bijeg. I to u zadnji trenutak.

Slon je napadao vozila te ih je pretraživao tražeći hranu. Uprava parka poduzet će korake kako bi riješila problem prije nego što slon ozlijedi nekoga ili čak ubije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije