Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu mogli vjerovati

VIDEO 'O moj Bože!' Turisti na safariju doživjeli jezivo iskustvo

Slon ganja turiste u Indiji
Foto: Wochit
11.03.2019.
u 16:50

Turisti u obližnjem Jeepu mogu se čuti na snimci kako viču dok slon trči po cesti. Vjeruje se kako je životinja bila u potrazi za hranom

O moj Bože - vikali su prestravljeni turisti kada ih je na sjeveru Indije krenuo naganjati - slon.

Na snimci događaja koji je mogao završiti krvavo vidi se kako slon izlazi iz grmlja pa kreće u trk prema skupini turista u vozilu.

Turisti u obližnjem Jeepu mogu se čuti na snimci kako viču dok slon trči po cesti. Vjeruje se kako je životinja bila u potrazi za hranom.

Incident se dogodio u području Jalpaiguri na sjeveru Indije.

Pogledajte video:

Ključne riječi

Komentara 6

IM
Immanuell
20:12 11.03.2019.

"Vjeruje se da je slon bio u potrazi za hranom"...... Ovo je izjava stoljeća, toliko je glupa da je to neizrecivo. Od svega zelenila koje slon redovito brsti i jede - izletio je iz grmlja - neki biser izjavi daa se vjeruje kako je tražio hranu. Biseru, jel tražio djetelinu s 4 lista?!!

ST
strike
20:43 11.03.2019.

Ja sam dobio jeziivo iskustvo citajuci ovaj clanak.

DU
Deleted user
21:05 11.03.2019.

U tim zemljama žive slonovi i izlaze na ceste. Kod nas žive medvjedi, divlje svinje, srne i izlaze na ceste pa nitko nije napisao da je kod nas doživio jezivo iskustvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije