Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teškoće u prometu
Povratak na članak

Snijeg zabijelio Hrvatsku; Padat će sve do vikenda

U Lici i Gorskom kotaru moglo bi napadati i do 40 cm novog snijega, a u sjeverozapadnom dijelu zemlje od 15 do 20 cm

Komentari 6

OB
-obrisani-
10:10 14.01.2013.

ok je to očišćeno

VL
AA
aabbcc
08:09 14.01.2013.

. Mozemo samo jos podsjetiti vozace na oprez, jer zimske gume nisu obvezne za autobuse, kamione i slepere.. i sl. u EU, a ona putnicka mogu i dva-tri covjeka izgurati, odnijeti ako zaglave u prometu..

VL
SE
serđo
09:06 14.01.2013.

iz holdinga su priopćili da untaoč padanju snijega čiste snijeg.

VL
VO
vordag
13:33 14.01.2013.

O ne ... opet je počeo, Bio je stao na nekih pola sata, a sad nastavlja jednakom žestinom

VL
KV
kviki111
15:41 14.01.2013.

Svi koji dobiju kaznu od komunalnog redara a plkačaju komunalnu naknadu za neočišćen snijeg trebaju se žaliti i pozivati se se na članak 22 toč 3. zakona o komunalnoj naknadi koji su to platzili opčini u čijem je vlasništvu ta površina! Komunalna naknada Članak 22. (1) Komunalna je naknada prihod proračuna jedinice lokalne samouprave. Sredstva komunalne naknade namijenjena su financiranju obavljanja ovih komunalnih djelatnosti: 1. odvodnja atmosferskih voda, 2. održavanje čistoće u dijelu koji se odnosi na čišćenje javnih površina, 3. održavanje javnih površina, 4. održavanje nerazvrstanih cesta, 5. održavanje groblja i krematorija,

VL
IK
ikeepurheadringing
18:09 14.01.2013.

Zanima me, koliko se smije provesti u ralici u komadu, vremenskom periodu. navodno 8 sati po zakonu, a za vise od toga, ide ona, kao drugi vozac, lezaj, bla bla bla..e da, i ako navodno vozac kamion bude vise od 8 sati u vozilu, policija ga moze privesti, zbog sigurnosti na cesti, bla bla bla.. e pa moj brat je od jucer ujutro u 8 na terenu, i da, nitko mu nije rekao da moze ic prespavat, ili odmorit, ili nedaj Boze pojest stogod..tako da, tko god kaze da ne rade..grdo se varaju. pozdrav svim ralicarima..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.