Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ćudljivo proljeće

Snijeg pada u Gorskom Kotaru, nova 2 cm i na Sljemenu

snijeg
Foto: HAK
1/6
25.03.2014.
u 08:23

HAK piše da u Gorskom Kotaru mjestimice pada snijeg, povremeno i na dionici autoceste A6 Rijeka - Zagreb između tunela Tuhobić i čvora Vrbovsko.

Početak proljeća se još jednom pokazao ćudljivim i kada su svi očekivali lijepo i toplo vrijeme, pao nam je snijeg.

HAK piše da u Gorskom Kotaru mjestimice pada snijeg, povremeno i na dionici autoceste A6 Rijeka - Zagreb između tunela Tuhobić i čvora Vrbovsko.

Na Sljemenu dva centimetra novog snijega

Na internetskim stranicama Državnog meteorološkog zavoda piše da je u Čabru palo sedam, a na Sljemenu dva centimetra novog snijega. Najviše snijega ima na Zavižanu, 25 centimetara, a u Begovom Razdolju ga je sedam centimetara.

HAK izvještava i da su u Dalmaciji i dijelu unutrašnjosti kolnici mokri i vlažni te skliski od kiše, a vozačima u prometu smeta i magla koja ponegdje na cestama smanjuje vidljivost. Smanjena je vidljivost i na dionici autoceste između Krapine i Zaboka.

Sunčano uz promjenjivu naoblaku

Zbog jakog vjetra ograničenje brzine je i na autocesti A1 između vijadukta Božići i južnog ulaza u tunel Sveti Rok. Meteorolozi za danas najavljuju djelomice sunčano vrijeme uz promjenjivu naoblaku.

"Povremeno će biti kiše, češće poslijepodne i navečer na Jadranu i u područjima uz Jadran, većinom u obliku kratkotrajnih lokalnih pljuskova, ponegdje uz grmljavinu", pišu iz DHMZ-a. Najviša dnevna temperatura bit će uglavnom od 7 do 12 stupnjeva, na Jadranu između 12 i 16 stupnjeva Celzijevih.

>>Tuča zabijelila Drniš, palo 15 centimetara leda

>>Istru pogodilo jako nevrijeme s tučom, padali komadi veličine oraha

Komentara 1

Avatar puky
puky
08:31 25.03.2014.

... pa sad bi mogli održati one "laufove" što onomad nisu mogli ... il' još bolje za "Prvi maj" ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije