Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Snijeg i olujna bura blokirali promet između Dalmacije i sjeverne Hrvatske

Više desetaka vozila ostalo je danas u ranim poslijepodnevnim satima zameteno u snijegu u Gračacu u ličkom dijelu Zadarske županije.

Komentari 10

DO
doktorica
18:04 15.12.2009.

Građevinski lobi je gledao na zaradu da se što više tunela i vijadukta napravi ,umjesto da su se radile nizinske ceste uz rijeke i eventualno jedan tunel,radile su se brdske ceste iznad 600m gdje su vremenski uvjeti nepovoljniji za promet.

VL
VI
virtual
01:01 16.12.2009.

Sad nam je još i dobro,kako će nam bit tek iza nove godine... S novim predsjednikom bez božićnice,bez plaće,bez posla,a i dalje sa burom i snijegom...a na ljeto ćemo prebirat stare fotografije da bi gledali more...

VL
KU
kuckuctuctuc
07:53 16.12.2009.

Potpuno je neprihvatljivo da dijelovi Hrvatske budu prometno izolirani zbog zametenih cesta - zato i postoje ralice i netko zbog njihovog tradicionalnog nerada treba konačno odgovarati. U slučajima kada je u pojedinim dijelovima Hrvatske de facto izvanredno stanje lokalne krčme treba proglasiti za skloništa i zabraniti trovanje unesrećenih duhanskim dimom.

VL
OB
-obrisani-
18:01 15.12.2009.

moglo bi bolje kad bi..kibi..da bi..bosanci sigurno neće čistit ceste,oni čiste državnu blagajnu,caritas i sve di leži laka lova ..punctum

VL
OB
-obrisani-
19:14 15.12.2009.

Lipo, ono ca Bog rastavi covik da nikada ne sastavi. Najlipse bi bilo i Bog dao, da ovako ostane sjeverna Hrvatska od Dalmacije razdvojena te da se nikad vise ne sastave.

VL
OB
-obrisani-
19:29 15.12.2009.

Več odprije je Hrvatska imala poštenje, plemenitost, nevine vitezove i lijepo more a sada imate čak i snijeg i olujnu buru. Mi Slovenci se divimo vašem sjaju, uspjehu i ljepoti i da nemamo EU status i da ne idemo na SP 2010 u nogometu bili bi baš u svemu inferiorni našemu zapadno balkanskom susjedu.

VL
OB
-obrisani-
06:39 16.12.2009.

Vidim da dalmosi prizeljkuju da se odcjepe od Hrvatske. Dobro je poznato da svaka misao, ako se dovoljno duboko i sto plasticnije vizualizira, moze i da se ostvari. Pa tko voli nek izvoli, samo da ne bude kasnije , imo pa neimo.

VL
DU
Deleted user
09:41 16.12.2009.

EUJanez: Kada je Bog dijelio pamet, ti si bio u krivome redu! U onom za glupost. I to vec po drugi put. Lupetas gluposti svaki puta kada nesto napises. A ocito je da si medicinski fenomen: jer svakim postom raste tvoja glupost. Da glupost boli, urlao bi!!!!

VL
CO
covjek
09:46 16.12.2009.

Jučer sam se našao usred cijele te zbrke za koju mogu reći da je u najmanju ruku prenapuhana.Bilo je bure ali mi nije jasno zašto nije dozvoljen promet osobnim automobilima od Posedarja prema Zagrebu.Sve su još potencirali novinari,koji su mantrali gluposti koje im je dostavio HAK,u vidu toga da je sve odsječeno.Nakon 5 sati čekanja božje milosti na Posedarju,zovem PP Gračac gdje mi dežurni kaže da se puštaju osobna vozila za ralicom preko Obrovca.Oko 22 sata dolazim preko Karina na Obrovac i uviđam da je cesta zahvaljujući ralicama u potpunosti prohodna i za ralicom se išlo sa cca. 40 km/h(pohvale dečkima u ralicama).Za ovaj pravac je beskorisno laprdalo iz HAK-a javio tek oko 23:30,znači skoro sat i pol nakon što sam ja prešao Velebit.

VL
OB
-obrisani-
12:31 16.12.2009.

Na što li se svelo naše novinarstvo? Reportažu napravi i napuhaj do neba, unesi paniku i strah? Sinoć smo gledali na HTV reportažu o potpuno neprohodnoj autocesti a u isto vrijeme nam kamera pokazuje da na kolniku zapravo niti nema snijega, ima ga pored zaustavljenih kamiona. Da kamioni nisu smjeli u Sv Rok, to se može razumjeti jer između Sv Roka i Posedarja je bura najžešća, tko ne vjeruje neka proba jednom. Banda je to godinama koristila kako bi smještali Masleničkom mostu a u stvari nema nikakve veze s mostom jer vjetar puše duž njega i zapravo ne stvara nikakve probleme. Vozio sam autocestama na 10cm ugaženog snijega i dolazio normalno na odredište - a kako su oni to došli do mjesta gdje je sve stalo? ovakve novinare treba pozatvarati! Ne daj Bože ledene kiše, naši bi novinari proglasili \"smak svijeta\"?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.