Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKE ŠTETE

Snažno nevrijeme u Istri: Tuča je bila veličine oraha, uništeni su brojni usjevi

Tuča u Istri
Foto: 24sata
1/3
02.05.2020.
u 15:22

IstraMet je na Facebook stranici objavio i radarsku snimku uz napomenu kako se radi o dosad najjačem nevremenu ove godine.

Središnju Istru danas je iza podneva pogodilo snažno nevrijeme, koje je trajalo oko pola sata, a snažna tuča zatrpala je ceste i uništila je brojne usjeve. 

- Bila je toliko snažna da su ljudi počeli trčati i micati aute u garaže ili ih pokrivali s dekama. Za poljoprivrednike je šteta bila ogromna - ispričala je čitateljica za 24sata

IstraMet je na Facebook stranici objavio i radarsku snimku uz napomenu kako se radi o dosad najjačem nevremenu ove godine.

Glas Istre piše kako su najgore prošla područja oko Buzeta, Cerovlja, Trviža, a tuča je poharala i uvalu Blaz.

Tuča je bila veličine oraha, a najviše su stradali usjevi. 

- Na kratko je stala, razvedrilo se pa je opet krenula u nešto manjem obujmu. Obišli smo poljoprivredu, napravila je velike štete. - nadodala je.

I građane Splita danas je iznenadio jak pljusak. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar kokobil
kokobil
22:37 02.05.2020.

Prije dvije godine država je ukinula protugradnu zaštitu.Za to se nema novaca, a štete su sto puta veće od troškova protugradne.Država nema troškova,a šteta je na teret malih ljudi!

KO
Kokoiduhovi
17:30 02.05.2020.

Jadni ljudi; propade muka i trud. Teško je živjeti od poljoprivrede, a kada te dohvate ovakve nepogode, možeš samo očajavati i vapiti.

DU
Deleted user
18:51 02.05.2020.

Danas u Istri nema više ni jednog oboljenog, bila je to dobra vijest, ne za dugo, tuča je uništila sve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije