Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA VREMENA

Stiglo nevrijeme: Unutrašnjost zemlje zahvatila tuča, jak vjetar, grmljavina...

Foto: eMedjimurje, Goran Kovacic/PIXSELL, Marko Lukunic/PIXSELL, prigorski.hr
1/2
04.02.2020.
u 11:30

Ugodne proljetne temperature i vedro vrijeme zamijenili su kiša, vjetar i znatno niže temperature

Kao što su prognoze i najavljivale prethodnih dana, danas je stigla nagla promjena vremena. Ugodne proljetne temperature i vedro vrijeme zamijenili su kiša, vjetar i znatno niže temperature.

Nevrijeme je prvo stiglo u sjevernije krajeve zemlje pa je tako vjetar u Međimurju čak i čupao stabla. Srećom, nitko nije ozlijeđen. 

VIDEO Vjetar u Čakovcu iščupao je stablo blizu srednje škole

Nakon toga hladna fronta zahvatila je i Zagreb, gdje je oko 11 sati pala kiša praćena grmljavinom i sijevanjem munja. Na društvenim mrežama pojavilo se i upozorenje na daske, lojtre i ostale stvari koje su padale sa skela zgrade u izgradnji u ulici Nikole Pavića u Španskom.

VIDEO Kiša u Zagrebu

Iako ove godine nije bilo puno snijega, danas je u mjestu Tršće i do toga došlo. Bijelom pokrivaču obradovali su se mlađi, ali i oni stariji.

VIDEO U Gorskom kotaru kiša je okrenula na snijeg

Puno je grmljavine bilo u unutrašnjosti Hrvatske, javlja Neverin.hr, a osim grmljavine, jako nevrijeme u Bjelovarsko-bilogorsku županiju donijelo je i tuču.

VIDEO Tuča u Bjelovaru

U Koprivničko-križevačkoj županiji vjetar je u Križevcima, osim grana stabala, polomio i električne kablove zbog čega je privremeno prekinut promet.

VIDEO Jak vjetar polomio električne vodove u Carevdaru (Prigorski.hr)

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
12:14 04.02.2020.

A, di je to kod tebe?!

DU
Deleted user
12:00 04.02.2020.

kod mene počela kiša, sitna tuča , grmljavina i jak vjetar.. kišobrani ne pomažu... stabla promjera 60 cm ljuljaju se metar amo tamo... izgleda da je Vakula platio misu da pogodi prognozu.. 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije