Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob s džihadistima i pobunjenicima
Povratak na članak

Snage sirijskog režima oslobodile vojnu bazu koju su izgubile prije više od sedam godina

Džihadističke skupine zauzele su 2012. više od polovine pokrajine Idliba i rubne sektore u pokrajinama Alepu, Hami i Latakiji.

Komentari 4

Avatar kozorog
kozorog
13:28 14.02.2020.

eh, skoro da bih počeo plakati, zašto mediji u ljeto 95-e nisu stavljali bombastične naslove kad je bila oluja u ovom stilu. zamislite, umjesto 'knin je oslobođen' pisali bi 'režim osvojio knin'. umjesto domovinskog rata i hrvatske vojske imali bi divan izraz 'režimska vojska, gušenje pobune u krvi...'. kako novinare nije sramota akciju oslobađanja zemlje od terorista, koju vodi regularna vojska jedne priznate zemlje, kako vas nije sramota to nazivati režimskom akcijom?! pa kako imate obraza ujutro se uopće dići, nakon ovakvih izraza... u ogledalu svoje lice vidjeti, taj debeli, predebeli đon... dal je hrvatska vojska režimska vojska? dal je oluja bila akcija režima? usporedite hrvatsku borbu za neovisnost i borbu sirije protiv terorista. inače, sirija je prije rata bila država bez vanjskog duga, država koja je ulagala u ljude, bila jedna mirna zemlja, u kojoj ste mogli popiti i i veseliti se na ulicama damaska, alepa, polugoli trčkarati ko po našim plažama, bez straha, kazni. za razliku od naših saveznika saudijaca, koji takve stvari žestoko kažnjavaju. al ok, s kim si, takav si...

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
16:13 14.02.2020.

Svaki pedalj Sirijske zemlje mora bit slobodan. Izgleda Turci.dobili porciiju zajedno sa Isilovcin. Disu prijatelji Sirije sta oni kazu da Asad,mora otici Sjecam se jos stasu pisali prije tri cetri god. E malo se zeznuli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.