Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nisam je ni vidio'

Smrtonosno iznenađenje na japankama: Vidite li što je na njima?

Zmija na japankama
Foto: Facebook
26.12.2017.
u 20:13

'Nisam je ni vidio! Savršeno se uklapa s uzorkom japanki', jedan je od brojnih komentara na društvenim mrežama.

Jedna Australka iz Queenslanda dobila je iznenađenje za Božić, no ne ono ispod bora. Naime, na svojim crnim japankama ugledala je malu, ali smrtonosnu zmiju

Crna zmija crvenog trbuha savršeno se stopila s crnim japankama pa su, nakon što je služba za hvatanje zmija objavila fotografiju na društvenim mrežama, uslijedili mnogi komentari iznenađenja. 

'Nisam ni vidio zmiju! Savršeno se uklapa s uzorkom japanki', jedan je komentar. 'I ja sam morao ponovno pogledati nakon što sam pročitao objavu', drugi je komentar, dok je bilo i onih koji su se našalili da je u ovom slučaju riječ o novom sustavu protiv krađe

Zmije su u Australiji su česta pojava pa se ljudima savjetuje, između ostalog, da zmije ne diraju, jer se radi o životinjama koje vas neće loviti ako ih ne dirate. Ukoliko se zmija zatekne u zatvorenom prostoru potrebno je da iz prostorije izađu svi ljudi i životinje te da se zatvore vrata, rupa ispod njih začepi ručnikom te da se pozove stručna pomoć. 

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su nas nasmijale ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba!

Zmija na japankama
1/30

Komentara 7

DU
Deleted user
20:55 26.12.2017.

ma kakva smrtonosna to su tamo kucni ljubimci

Avatar navijač
navijač
21:54 26.12.2017.

To dokazuje da ona shvaća da se uklopila u okoliš.

KO
kodifan
20:47 26.12.2017.

slatkiš mali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije