Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Smrtna kazna Hrvatu u Donjecku? Samo dokaz da s teroristima nema pregovora!

Lažu oni koji tvrde da sankcije ne utječu na Putinovu Rusiju, ili da nanose više štete Europljanima nego Rusima. To je kremaljski agitprop! Naravno, sankcije neće zaustaviti rat, to nitko nikad nije ni tvrdio

Komentari 47

Avatar McBurek
McBurek
17:15 18.08.2022.

Ti promišljenog naslova...☹ Hrsto koda podržava smaknuće...

VL
Avatar slava.ukrajini
slava.ukrajini
11:59 19.08.2022.

prebeg je bio pripadnik redovne ukr.vojske, prema tome nije bio nikakav plaćenik kako ovdje pišu ljubitelji rusonacizma!

VL
ST
stefj
12:10 18.08.2022.

Pa, po nekom međunarodnom pravu, kojeg više nema, prema potezima koje vuče, Rusija bi mogla bez problema biti proglašena državom koja podupire terorizam...

VL
Avatar kastanjer2
kastanjer2
12:55 18.08.2022.

"Malo je vjerojatno da će ta kazna Hrvatu biti doista i izvršena, kao niti njegovim ratnim drugovima iz Velike Britanije ili Maroka" kaže autor teksta. Ne znam na temelju čega je donio takav zaključak? Milicije DNR i LNR su izvršile ubojstvo ratnih zarobljenika namjerno u namjeri da odvrate zapad u isporuci HIMARS sustava i raketa. Iako je to napravljeno na način da se i bez neke velike istrage odmah može zaključiti da nije uporabljena raketa GMLRS već manje termobarično oružje, namjeru i motiv su sami počinitelji odmah iznijeli u javnost. Njihova je namjera odvraćanje zapada od pomoći Ukrajini i spremni su učiniti sve pa i pogubiti ratne zatvorenike. Nije ih briga za ratno pravo, UN (ionako nisu priznati). Tvrde da nisu započeli rat jer oni su dobri momci. Oni ne ubijaju mirne građane – jer oni su dobri momci. Oni ne uništavaju gradove – jer oni su dobri momci. Dok su stranci plaćenici ti koji ne zaslužuju živjeti i treba ih ubiti - oni su loši momci. Ne možete ih uvjeriti racionalnim argumentima u suprotno. Ruski Telegram kanali su prepuni ovog narativa. Uostalom pogledajte komentare na ovom portalu proruskih trolova. Oni kao papagaji ponavljaju sve ono što se može naći na proruskim telegram kanalima.

VL
ST
sttipe
17:56 18.08.2022.

Kako se zubi bezvridnih ljudi, koji ništa drugo ne znaju nego mrzit, oštre iz dana u dan, čineći ostalima, životno okruženje otrovnim... Nebitno koju stranu mrze!! Ko više smrdi, Rusi ili Kolonijalisti, može vam i Vikipedija reć. Doduše Rusi su tek odnedavno jači, njihov potencijal za činit sxanja ima svo vrime svita prid sobom. Ajme nama na bilo koji način..

VL
Avatar Marko_Kraljevic
Marko_Kraljevic
14:39 19.08.2022.

ovom mora da je pradjed ratovao protiv Rusa i to bas u ukrajini 1942/45, pa je isao njegovim stopama, a tako ce i zavrsiti

VL
FA
Fakenews
15:14 18.08.2022.

Rade Končar. Pa ti si biser samo u krivo vrijeme. Kasniš kojih 77 godina.

VL
AF
afer
14:30 19.08.2022.

Takve presude donositi će i Ukrajina. Poslije Oluje!

VL
DU
Deleted user
13:17 18.08.2022.

Takve "Hrvate plaćenike" tj. pse rata mi nije žao! Žao mi je onog dečka Tomislava što ga je ISIL ubio mučki u Egiptu.Dečko je samo radio tamo kao inžinjer i hranio obitelj u Hrvatskoj. A ovi razni psi rata završe kako reče Isus: tko se mača lača od istog i pogiba!

VL
Avatar Dragovit
Dragovit
21:44 18.08.2022.

Pa za Ruse znamo da s teroristima ne pregovaraju.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
17:25 18.08.2022.

Smrtna kazna Hrvatu u Donjecku? Samo dokaz da s teroristima nema pregovora ili i dokaz da pravda i pravednost dostignu mutne prodane duše koje ubijajo za novce!

VL
DU
Deleted user
13:33 18.08.2022.

Nema više pravih heroja!Da je taj stvarno vjerovao u to za što se borio ,nebi sada cmizdrio več ko nekad heroj drug Rade Končar,što je stao pred ustašku policiju u Zg pri streljanju i rekao: 'milost ne tražim niti bi vam je dao"! To je bio heroj a ne ovaj !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.