Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ SREBRENJAK
Povratak na članak

Nogalo: Imamo podršku premijera Plenkovića, on je taj koji je ključni

Treba se pitati kome odgovara da se ovakva mala, uspješna bolnica Srebrnjak degradira i devastira, kaže smijenjeni ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak

Komentari 21

DU
Deleted user
17:41 12.01.2020.

Plenković da je htio pomoći bio bi rekao tajnici da pripremi otkaz Kujundžiću. A nije. Čime ga ovaj drži u šaci da se stalno provlači, saznaćemo kad se mafija raspadne.

VL
OP
opapara
17:35 12.01.2020.

adeze trolovima nije lako prvo su pljuvali po bandiću, pa ga hvalili pa ga pljuvali, pa opet hvalili i sad će ga opet početi pljuvati jer je tako naredila središnjica po nivome ahahahaha koji jadnici...

VL
GI
Gips
21:02 12.01.2020.

A i ti si naivac, ovaj naš precjednik stranke je umočen u pekmez do ušiju

VL
OP
opapara
16:17 12.01.2020.

konačno je plenković priznao što krimos bandić uz amenovanje adezeja radi po zagrebu

VL
NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
17:08 12.01.2020.

Pitao bih predsjednicu na odlasku kada je po prilici planirala nositi kolače u zatvor da ovo više ne gledamo?

VL
LE
Levanto
16:34 12.01.2020.

Ovo je bilo zanimljivo slušati i još jednom dovesti sebe u zabludu kako živimo u normalnoj državi. Iz svega se da zaključiti da su narasli očnjaci mnogima , kad su EURI na stolu. Doktore, žao mi vas je kao čovjeka,, jer gledati urušavanje svoga rada mora biti bolno, a još od interesnih grupa.....

VL
CH
chemica
16:34 12.01.2020.

Previše se ovaj uzda u svog Plenkovića. Vlast ili Nogalo, što li će dotični radije izabrati pitanje je sad, ali samo za supernaivne.

VL
RP
rpzagreb
20:36 12.01.2020.

Grad će oživjeti kada se makne bandic i drastično smanje ovlasti svima budućim gradonačelnicima. Ovo šta se događa u gradu već godinama je čisto dno 21. stoljeća.

VL
ZA
zarko815
20:10 12.01.2020.

Nogalo si umislio da je kupio funkciju ravnatelja doživotno sa svim pogodnostima mita i korupcije. Novinarski lešinari kao što je drug aco koriste takve tipove za svoje politikantstvo.

VL
DU
Deleted user
17:39 12.01.2020.

Dobro je da se premijer ukljućio u priču jer sada ima nade da projekt zaživi i dođe do realizacije. A ova politička grabež pojedinih ljudi koji se skrivaju iza imena HDZ i SDP i ostalih stranaka lagano prolaze. Problem jee samo što oni to ne vide odnosno ne žele si priznati. Tim bolnice Srebrnjak je vrhunski kao i njihov projekt i to je prepoznala EK a i predsjednik vlade i ja vjerujem u njegov uspjeh zbog naše djece.

VL
BE
Bel
18:33 12.01.2020.

Dakle meni je ovog covjeka dosta. Ima li on malo dostojanstva? Napravio je puno, prepuno za bolnicu, hvala mu na tome, Bandicu je ljubio skute i uspio je ostati ravnatelj 20 godina. Nije li dosta? Pa nece ni svijet ni bolnica propasti jer on vise nije glavni. Ni projekti nece stati. A sto bi bilo da je umro? Valjda bi svi mali pacijenti isto umrli taj cas? Zasto se Nogalo ne prihvati svoje pedijatrijske ambulante i ne radi malo? Zaboravio je raditi? Zna biti samo ravnatelj? Sada ce drugi interesni krug izvuci malo love i to je ta prica. Valjda ne pusite pricu da je ovaj bio ravnatelj 20 godina jer je najbolji na svijetu?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.