Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imao 1,37 promila

Smijenjen šef krima PU zadarske: Pijan je skrivio prometnu nesreću

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
29.07.2021.
u 14:30

Nekoliko lokalnih oporbenih političara u četvrtak ujutro prozvalo je Dražinu i Mršića i u poslijepodnevnim satima uslijedilo je priopćenje o ostavci

Nakon prometne nesreće jučer ujutro u kojoj je šef krima PU zadarske pijan skrivio prometnu nesreću, on je danas smijenjen. Podsjetimo, prometna nesreća se dogodila oko sedam sati ujutro u Bibinjama kada je šef krim odjela zadarske policije naletio na automobil 25-godišnje Zagrepčanke koja je pri tom lakše ozlijeđena.

O odlasku Bore Mršića koji je imao 1,37 promila alkohola u krvi, načelnik PU zadarske Anton Dražina obavijestio je javnost putem priopćenja, a samo dan ranije jednom je lokalnom portalu istakao kako ne razmišlja o smjeni Bore Mršića.

Nekoliko lokalnih oporbenih političara u četvrtak ujutro prozvalo je Dražinu i Mršića i u poslijepodnevnim satima uslijedilo je priopćenje o ostavci.

- Vezano uz prometnu nesreću o kojoj smo već izvijestili javnost, a koju je skrivio rukovodeći policijski službenik Policijske uprave zadarske, obavještavamo Vas kako je načelnik Policijske uprave zadarske, nakon obavljenog razgovora s predmetnim rukovoditeljem, podnio prijedlog za premještaj na radno mjesto niže složenosti

Naime, uvažavajući sve okolnosti događaja isti s današnjim danom prestaje obavljati poslove voditelja službe u Policijskoj upravi zadarskoj. Nakon okončanja postupka utvrđivanja disciplinske odgovornosti javnost će biti pravovremeno obaviještena - istakli su iz zadarske policije.

VIDEO Prvi put od 2019. u Hrvatskoj u jednom danu više od milijun turista!

Ključne riječi

Komentara 8

RO
roland
14:52 29.07.2021.

Njega su smijenili, a onu kadetkinju izbacili! To je ogromna razlika. Ona je ostala bez kruha, a on možda dobije još bolje plaćeno radno mjesto.

RO
roland
14:55 29.07.2021.

Kadetkinja je zbog užičkog kola ostala bez posla, a ovaj nije ostao bez posla, samo više nije voditelj. Kriteriji su čudni. Veća je ugroza sjesti u auto s 1, 37 promila, jer tu se gubi život i narušava ugled službe,, nego plesati užičko kolo (tu se samo narušava ugled službe).

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
14:52 29.07.2021.

Još jutros je načelnik izjavljivao da ga neće smijeniti. Davno je bilo jutro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije