Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka koja kida srce
Povratak na članak

'Vidjela sam jasno lice smrti, zato znam što je život. Budite podrška potrebitima'

Jedna korisnica na Facebooku napisala je iznimno emotivnu objavu nakon što su se neki smijali vijesti o proboju koronavirusa u Kliniku za tumore KB-a Sestara milosrdnica.

Komentari 10

NE
neutrin0
09:40 21.10.2020.

Sada će se javiti moralne veličine i izlanuti "pa ta djeca već boluju od teških bolesti, tako da će biti sasvim prihvatljivo i normalno da ih ubije obična gripa" Bitno je da naše birtije rade kako bi mogli raspravljati o običnoj gripi i bezveznim maskama.

VL
DU
Deleted user
09:05 21.10.2020.

Čovjek kao vrsta je najveća i najgora podvrsta stoke iz porodice papkara, pokvaren, dvoličan, pohlepan i nezahvalan!

VL
Avatar rubinet
rubinet
13:10 21.10.2020.

Primjećujem zadnjih dana , tu na portalu, mnogobrojne poruke čitave satnije korona- nevjernika . Suženog su rječnika, ali izrazito agresivni, bezosjećajni . Samoživi. E to su ti isti koje korisnica spominje na facebooku.

VL
ZA
zagi101
09:20 21.10.2020.

nažalost čovjek je čovjeku vuk, nikakve empatije za drugog nema a ako ima uglavnom je to lažna, dvoličnost egoizam pohlepa su glavne karskteristike ljudskog roda

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
13:51 21.10.2020.

degutantan pokusaj emocionalne manipulacije, valjda u sinergiji sa sirenjem panike i straha s postavljanjem vojnickih satora ispred bolnica. sirota djeca, ni ne znaju za kaj ih mediji i elite iskoristavaju...

VL
DU
Deleted user
09:30 21.10.2020.

Nisam shvatio poruku ,kad pratim medije i sve poruke oko sebe jedina bolest koja postoji je korona ,od kuda sad ovakav tekst.zar postoje i druge bolesti,tuzne price,patnje na drugim odjelima,suze,smrti andela i nevinih.

VL
DU
Deleted user
09:28 21.10.2020.

Nemojte tako besramno koristiti bolesnu djecu za propagandu!!!!! Sram vas sve more biti!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.