Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siniša Varga
Povratak na članak

Smanjit ću liste čekanja, zaposliti nove ljude, ukinuti rad u smjenama

Masterplan neću provoditi kao zakon. Jedan dokument ne može promijeniti stvari u loše postavljenom sustavu

Komentari 17

AA
aabbcc
10:35 21.06.2014.

ukinuti rad u smjenama____ Tamo gdje Gazde nisu dovoljno bogate treba raditi u smjenama a gdje jesu ukinuti Rad, jer nema potrebe..

VL
AL
Alkana
10:24 21.06.2014.

Najveća glupost koju je napravio dr. Ostojić bila je ta što se je dao upregnuti u kola koja vozi Milanović jer ta kola jure samo u propast i to zbog kočijaša. Ostojić se odrekao vlastite pameti i podredio ju stranačkoj stezi. Jako se čudim tako dobrom liječniku i tako pametnom čovjeku da je mogao učiniti tako veliku pogrešku i to mu se sada i osvetilo. Ne razumijem samo druge SDP-ovce, zar ne vide kuda ih vodi njihov nesposobni narcisoidni predsjednik???

VL
PR
prdavac
10:18 21.06.2014.

isto to je i ĐUUROO prije tebe obećavao-kako vas nije više stid lagati,samo vam je bitno obogatiti se na grbači ovog jadnog naroda.a kad gospodin misli odjahati u gunju? ili mu tamo smrdi?

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
11:10 21.06.2014.

...isto kao i do sada... smjenjuje ljude... rezultata nema... svaki dan u novinama... priča priče... a tko u to želi vjerovati... neka vjeruje...

VL
AM
antun.matos.10
11:58 21.06.2014.

Kada se samo sjetim izjava novog ministra, poput one s HRT-a, a dok je još bio na čelu HZZO-a: na Pitanje o listama čekanja... "Pacijenti će biti raspoređeni prema slobodnim mjestima, neće se moći prijaviti na dva ili više mjesta,a, a razmišljamo i o kaznama za neopravdani nedolazak na pregled. Ukoliko pacijent želi odabrati liječnika za pregled, a ne kako je automatski raspoređen tada će morati ići privatno i to platiti."

VL
SC
sc0rpion
11:59 21.06.2014.

molio bi novog ministra da jasno kaze sta misli o DOBROVOLJNIM darivateljima krvi , nekada su darivatelji imali prednost u zdravstvenim uslugama a danas nemogu niti besplatno parkirati kad idu dati krv

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
11:59 21.06.2014.

...je li podvukao crtu i ostavio čiste račune na starom radnom mjestu...

VL
Avatar dva4u
dva4u
13:26 21.06.2014.

"Smanjit ću liste čekanja, zaposliti nove ljude, ukinuti rad u smjenama" .... ne znam zašto, ali ovo mi je od nekuda poznato... kao da smo to čuli već desetine puta u ovih 20 godina... ili se ipak varam?

VL
Avatar dva4u
dva4u
13:33 21.06.2014.

"Budući da poznajem metodologiju rada službe za nabavu Ministarstva, ne vjerujem da je bilo proceduralnih propusta, a stručne procjene opravdanosti broja i vrste pojedinih uređaja prepustit ćemo stručnjacima i zatvoriti to poglavlje.e 2006. godine, kao 24-godišnjak kazneno prijavljen zbog reketarenja i maltretiranja sedamnaestogodišnjaka." - zaboga, što ovo znači???

VL
KR
krka
10:20 21.06.2014.

druže Varga, nema pričanja!!!....rad,rad, rad....pokaži da si sposoban! previše laži smo se naslušali u zadnje 2,5 godine, vjerujemo samo rezultatima koji su vidljivi i opipljivi!

VL
AM
antun.matos.10
12:02 21.06.2014.

Ili ovo: "HZZO preporučuje liječnicima propisivanje NAJJEFTINIJIH lijekova pacijentima! Postoji li opasnost da im zdravlje i liječenje bude upitno zbog toga? Dugo godina u Hrvatskoj je bila praksa da se na liberalan način propisuje liječnike. Europska praksa je da se, se, kada postoji istovjetni lijek, istovjetnog djelovanja, da se propisuje najjeftiniji lijek. To je jedna od mjera koje mi moramo provesti u Hrvatskoj, ne samo zbog krize i uštede, nego na taj način možemo više lijekova ili bolje lijekove uvrstiti na listu. " To je ta briga za boljitak pacijenata?

VL
AM
antun.matos.10
12:08 21.06.2014.

Generički lijek ili lijek istovjetnog djelovanja kao i brend lijek - u čemu je razlika? Pa u troškovima razvoja i testiranja. Generički se samo upoređuje s brandom i ako se poklapa u većini markera - kaže se da je istovjetann i koristi se bez previše testiranja i stoga je jeftiniji. To je kao kada kinezi kopiraju iphone, a čujte, izgleda kao mobitel, radi kao mobitel - pa valjda je mobitel. Jeftiniji je sigurno, ali je li uvijek bolji i stabilniji - rijetko?

VL
Avatar mjurisi2
mjurisi2
10:19 21.06.2014.

Došao novi prorok svi pričaju istu priču,to im je jedina vrlina što nauče napamet isti tekst.

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
10:54 21.06.2014.

Naslovnica je ono da krepaš od smijeha....Ma da je na tvom mjestu sveti Petar ne bi to mogao načiniti.....Pljačka HDZ i SDP u zadnjih 20 godina je dala svoj danak....Čim si postao ministar lagiš nas lagiš (nisam rekao lažeš jer to se nesmije)....Po mom osobnom promišljanju nastavljaš loš rad svog prethodnika....A svi mi znamo kakav je bio....Ako si tako hrabar i pametan daj bar omogući onom gospodinu iz Varaždina koji je naručen za operaciju sive mrene za 5 mjesec 2017 !!!!!!!!!! Halo pa gdje mi to živimo ?????........................

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.