Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODNOSI DVIJU DRŽAVA
Povratak na članak

Slučaj Zsolta Hernadija stvar je pravosuđa, a ne politike

Odnosi dviju država su od velike podrške Mađarske za vrijeme Domovinskog rata i posebno pri kraju pregovora za članstvo u EU, kad je i tamošnji premijer Viktor Orbán odigrao jednu od ključnih uloga, posljednjih bili godina u silaznoj putanji.

Komentari 1

Avatar istina007
istina007
19:42 22.11.2016.

Pa da u domovinsku ratu mađarska je puno pomagao hrvatsku hrvatska je od mađarske dobio i oružje i municiju. Kada su mađari postavili ogradu hrvatski političari svi pljuli na mađarsku jel bio tako??? Mađarska je oštro kritikovao Sloveniju kada nije dao zeleno svetlo Hrvatsku za ulazak u EU, a odnosi su pogoršovali kada je oštro kritikovao Hrvatsku što je blokirao Srbiju za članstvo u EU. Srbija i Mađarska sada ima bolje odnose nego ikad i nema ni problem ovde da imaš dvojno državjanstvo. Ja slušam i mađarski vest na tv pa i one govire nikad slabije odnose sa Hrvatskom nisu imali mađari nego sad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.