Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESPORAZUM U BOLNICI
Povratak na članak

Slučaj u Zaboku: Javili im da im je baka preminula, a kad su na dan sprovoda došli po nju, imali su što vidjeti

Baki nisu niti govorili što se dogodilo, a iz bolnice su pojasnili kako je došlo do zamjene imena

Komentari 6

AR
arwin
16:30 05.07.2021.

Pa i prošle godine su pomiješali preminule....isto su bili u novinama. Baš se pitam da im i terapije nisu pobrkali...ako ljude svako malo pomiješaju gdje neće papire i sitne tabletice....A je to bolnica,

VL
MI
mica1111
16:12 05.07.2021.

Dobro,već su raspodjelili i posvađali se oko bakine imovine. Sad će to malo još pričekati!

VL
Avatar Upitnik30
Upitnik30
16:29 05.07.2021.

Greške se događaju. Ovisno na kojem radnom mjestu radiš posljedice mogu biti veće. Nitko ne može nadoknaditi emotivni šok (iako bi se dala izračunati cifra), ali trebali bi dobiti financijsko obeštećenje ili da sve troškove sprovoda jednog dana plati bolnica. "Sorkač" nije dovoljno.

VL
DU
Deleted user
16:18 05.07.2021.

A koliko je tek umrlo od svojih bolesti a upisali korona a zabranjene obdukcije

VL
Avatar fiilax
fiilax
16:24 05.07.2021.

Znači radim kao ugovaratelj sprovoda i ovo se tehnički nije smjelo niti dogoditi. Jer po proceduri obitelj mora prvo obaviti sve papire u bolnici i onda s papirima (otpusno pismo, potvrda o smrti) dogovarati ispraćaj u pogrebnom. Ali je stvar što neki pogrebnici dogovaraju ispraćaj bez papira pa im se ovo može dogoditi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.