Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĐURĐEVAC

Iskrali se sa svadbe: Ljubavnici se zanijeli pa upali u duboki bunar

Foto: Podravski list
1/3
09.09.2021.
u 13:03

Bunar je bio samo četiri metra dubok i u njemu 20 centimetara vode pa ljubavnici nisu prošli s teškim ozljedama

Nesvakidašnja nesreća dogodila se u subotu oko 22 sata u Đurđevcu kada su u naletu ljubavnih strasti 25-godišnji mladić i djevojka završili u bunaru.

Mladić i djevojka bili su gosti na jednoj svabi u hotelu Picok, a nakon što je između njih buknula 'kemija', odlučili su pronaći mjesto gdje mogu biti sami. Kako prenosi Podravski.hr, pronašli su je na gradskoj parceli nedaleko od hotela gdje je uz šikaru bio nesretni zdenac pokriven limenim poklopcem. 

Nakon što su se mladi legli na njega, poklopac je popustio, a mladi su upali u njega. Bunar je bio samo četiri metra dubok i u njemu je bilo 20 centimetara vode pa ljubavnici nisu prošli s teškim ozljedama. 

Foto: Podravski list

- U međuvremenu smo pozvali i hitnu pomoć, vatrogasce i policiju, a kad su izvučeni iz bunara, djevojka se žalila da je glavom udarila u cigleni dio bunara, dok je mladić rekao da nema nikakvih ozljeda. Hitna je odvezla djevojku u bolnicu na pregled i srećom, prošla je samo s lakšim ozljedama glave te je odmah puštena doma, pričali su gosti svatova koji su se odazvali na povike mladih. 

- Nakon što smo saznali da je sve dobro prošlo, počeli smo se šaliti i da su naši Romeo i Julija htjeli pomoći mladencima da ožive tradicijski svatovski običaj odlaska na vodu koja se obavezno uzimala iz zdenca, kazali su gosti u šali.

VIDEO Policija novom aplikacijom prati neplaćene kazne na granici!

Komentara 1

Avatar neidemdalje
neidemdalje
22:59 09.09.2021.

"umočio ga je ali ne tamo gdje je mislio..."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije