Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi detalji
Povratak na članak

Obrat u 'slučaju maturalac': Tek u hotelu shvatili da 3 učenika nedostaju?!

Drugo pitanje postavila je i profesorica Pear razrednici Šimić: Je li točno da ste došli iz diska i tek onda shvatili da vam fale tri učenika?

Komentari 4

DU
Deleted user
09:04 28.09.2018.

A kaj je trebala napraviti: pustiti ostale normalne učenike čekati ili voziti s njima satim autobusom naokolo da pokuša naći pijanu budalu??? Svi to mladi se .urče kak su odrasli i kak sve mogu sami: zakaj tu ne preuzmu odgovornost za svoja djela a ne sve prebaciti na profesora? Nedavno sam razgovarao s prijateljem čija kći bi trebala ići na maturalac ali vjerojatno neće od toga biti ništa jer niti jedan profesor neće ići s tim razredom! Ne bi ni ja.....

VL
TO
tonimohave
21:57 27.09.2018.

A ca moraju ici

VL
NO
nogogaz
21:28 27.09.2018.

Balkanci u civilizaciji. A još su gori mladi izraelski zidovi kad dođu u EU...

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
22:28 27.09.2018.

Nije trebalo glumiti strogoću i sve bi bilo ok. Napio se ali nije brate nikome ništa napravio. Čudna mi čuda. Ja se nisam trijeznio na maturalcu u srednjoj. Isto nikom ništa napravio nisam. Pa šta. Nije razredniku pala na pamett gluparija da idem kući. Kajgot

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.