Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD DARUVARA
Povratak na članak

Muškarac brutalno zlostavlja svoje pse, inspekcija mu ih nije oduzela

- Napravili smo dvije prijave, prvo je bila prekršajna prijava veterinarskoj inspekciji gdje sam spomenula sve uvjete i ozljede koje su prekršajne prema zakonu i prema kojima inspektor ima odmah oduzeti životinje, rekla je Iris Ban-Krošelj iz Udruge Animalex.

Komentari 5

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
22:50 07.08.2020.

Taj bi meni hodao na stakama do kraja zivota! Hocete i to obrisati?

VL
DU
Deleted user
11:55 08.08.2020.

Dajte ime i adresu doticnog Bastard da ga posjetimo!! Sjekire I bejzbol palice su spremne! Stvarno smo jako zainteresirani da Kultur o posjetimo, nece nas nikad zaboravit, (ako prezivi)...

VL
ME
medvedgrad
21:06 07.08.2020.

Pa što je ovom ubiti čovjeka kad ovako bogama sadističi gazi nenoćnu životibju. Ovakvima suditi kao da muči čovjeka.

VL
GA
Galebzeleni
03:28 08.08.2020.

Nadam se da ce ovo bit osudjeno zatvorskom kaznom. Psihopat ljudski! A što je s ovima što stoje i snimaju? Pa usla bi unutra i sve bi mu kosti polomila

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.