Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u kući živjelo šestero djece

Slučaj požara u Oklahomi sa osam žrtava policija istražuje kao ubojstvo

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
28.10.2022.
u 10:02

Policija do četvrtka navečer nije mogla potvrditi tko su žrtve, uključujući i to jesu li članovi obitelji koji su živjeli u kući među osam preminulih osoba, ali je rekla da nema prijetnje zajednici

Slučaj pronalaska osam mrtvih osoba nakon požara u kući u Oklahomi tamošnja policija istražuje kao slučaj ubojstva, objavili su danas američki mediji.

"U tijeku je istraga o ubojstvu nakon što je osam ljudi pronađeno mrtvih u požaru u kući u Broken Arrowu u Oklahomi“, priopćila je policija.

Požar je izbio u bloku 400 na South Hickory Avenue, rekla je policija. U kući je živjela osmeročlana obitelj, uključujući šestero djece, što su potvrdili svjedoci, priopćila je Policijska uprava Broken Arrow na konferenciji za novinare.

Policija do četvrtka navečer nije mogla potvrditi tko su žrtve, uključujući i to jesu li članovi obitelji koji su živjeli u kući među osam preminulih osoba, ali je rekla da nema prijetnje zajednici.

Vlasti su priopćile kako se radi o velikom požaru.

"BAPD nastavlja istraživati ​​okolnosti incidenta. To je složena scena s obzirom na stanje kuće zbog štete od požara", napisala je policijska uprava na Twitteru.

Policija i vatrogasci bi tijekom današnjeg dana trebali izaći s novim detaljima.

Broken Arrow je predgrađe Tulse i nalazi se oko 125 milja sjeveroistočno od Oklahoma Cityja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije