Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorena istraga

Tragedija u Italiji: Kanader krenuo gasiti požar kod Etne i udario o obronke. Poginula dvojica članova posade

FILE PHOTO: Fires surge in Brazilian Amazon
BRUNO KELLY/REUTERS/Ilustracija
27.10.2022.
u 22:18

Nadležna tijela najavila su otvaranje istrage kako bi se utvrdile točne okolnosti koje su dovele do nesreće

Danas u ranim poslijepodnevnim satima srušio se kanader vatrogasne brigade tijekom gašenja šumskog požara koji je bio u tijeku na planini Calcinera, u općini Linguaglossa, pokrajina Catanija. Pilot i kopilot poginuli su u nesreći. 

Kanader je udario o obronke vulkana Etne, i to nedugo nakon što se opskrbio vodom u Giarreu. Srušeni zrakoplov je Canadair 28. Zrakoplov je bio dio flote Babcock Italia.

Zrakoplov je poletio iz Lamezia Terme, a portal News Sicilia navodi da su nadležna tijela najavila otvaranje istrage kako bi se utvrdile točne okolnosti koje su dovele do nesreće i pogibije dvojice ljudi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije