Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLASNICA U ŠOKU

Slučaj 'Kradljivac pasa' dobio najtužniji mogući epilog: 'Moj Bigi je ubijen, nadam se da će policija pronaći ubojicu'

Bigi
Foto: Privatna zbirka
1/2
16.08.2016.
u 15:33

Vlasnici pasa i dalje na oprezu

Prije četiri dana, prema pisanju Cityportala, građani su upozoreni na kradljivca pasa, s obzirom kako je u posljednje vrijeme na području Zagrebačke županije prijavljen veći broj nestanka pasa. 

O slučaju je progovorila Suzana Cujan, koja je opisala vozača za kojeg se sumnja kako pse mami u svoj automobil, pod izlikom kako traži psa za parenje. Ona je prijavila nestanak svog bigla Bigija, čija je potraga završila na najtužniji mogući način.

Bigija je ugledao čovjek koji je šetao sa svojim psom i odmah mu je bilo jasno o čemu se radi. Pas nije mogao biti pregažen automobilom jer cesta nije u blizini, a osim toga, područje na kojem je pas usmrćen pretraženo je nekoliko puta u proteklih 12 dana. Za sada nije poznato je li ubijen na licu mjesta ili je naknadno doveden.

Vlasnica je u šoku, kao i cijela njena obitelj koja je bila osobito vezana uz psa.

“Moj Bigi je ubijen, nadam se da će policija pronaći ubojicu. Policiji ću prijaviti krađu i ubojstvo psa. Više ljudi mi je reklo da su i sami vidjeli tog čovjeka u kaubojskoj kravati i niskim čizmama kaubojkama. On je više puta u protekle dvije i pol godine dozivao psa u svoj auto, a jednom mi je rekao kako ima kujicu koja se tjera te da bi želio mog psa radi parenja. Je li ga on i ubio ne mogu tvrditi jer za to nemam dokaze”, kaže Suzana Cujan.

Eventualni kupac ukradenog psa nije imao šanse zadržati ga zbog toga što je pas bio čipiran. Veterinari bi prije ili kasnije otkrili kako je ukraden i vratili ga pravom vlasniku. Sve vlasnike pasa pozivamo na oprez.

>> Pojavio se kradljivac pasa: Jeste li vidjeli ovog vozača?

Ključne riječi

Komentara 9

OS
osica
15:46 16.08.2016.

Jadan Bigi , što je smetalo nekom " lju ...... izrodu" da ga pusti u obitelji , koja ga je voljela, koja mu se radovala, kojoj se on radovao. "I z r o du , ne želim da ideš s ideš s ovoga svijeta dok to ne platiš" Rastužio si nedužne ljude i ubio nedužnu životinju. Koja je cijena ? " netko drugi će odlučiti" Sram te bilo.

OK
okus
17:55 16.08.2016.

Ljud..sko sme...ce.

UN
una1
13:52 22.08.2016.

Dno dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije