Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Dačić:

Slučaj Haradinaj dio je organizirane akcije velikoalbanskih političara

04.05.2017.
u 08:53

Dačić drži kako je odluka “drastično nepoštivanje srpskih žrtava”, naglašavajući kako tu nije riječ o samo prošlosti već i o “prijetnjama miru i stabilnosti u regiji".

Srbijanski šef diplomacije Ivica Dačić izjavio je kako "nije slučajna” odluka francuskog suda da kosovskog političara Ramusha Haradinaja ne izruči Srbiji, ocijenivši da je "slučaj Haradinaj" dio organizirane akcije velikoalbanskih političara u regiji.

"Očito da to nije bila slučajna odluka jer nitko nije stavio pod upit je li Haradinaj kriv, nego ‘umjetno pitanje’ - treba li ga izručiti Srbiji ili ne”, rekao je Dačić za Radio-televiziju Srbije (RTS) nakon što je istekao rok za žalbu francuskog tužiteljstva na odluku lokalnog suda u Colmaru.

Dačić drži kako je odluka “drastično nepoštivanje srpskih žrtava”, naglašavajući kako tu nije riječ o samo prošlosti već i o “prijetnjama miru i stabilnosti u regiji".

Srbijanski šef diplomacije pozvao je međunarodnu zajednicu da "konačno prestane biti gluhonijema", poručujući da se "ni slučaj Haradinaj, ni ono što se događa u Skoplju, Prištini ili Tirani ne može promatrati izolirano, već je riječ o organiziranoj akciji”.

 

Komentara 7

NE
Nenadnbgd
09:07 04.05.2017.

Uskoro će Srbi i Hrvati shvatiti da moraju da se drze zajedno jer će ih Albanska čizma pregaziti, živi bili pa videli.

NA
navijeke
11:24 04.05.2017.

Zanimljivo... Srpska nesposobnost dostavljanja podataka koji bi bez sumnje dokazali krivnju Haradinaja "dio je organizirane akcije velikoalbanskih političara". Želi li Dačić reći kako bi francuski sudovi trebali presuđivati na osnovu srpskih 'dokaza' koji završavaju s "majke mi"?

Avatar Pavel ic
Pavel ic
12:15 04.05.2017.

pacic na raznju mome.nova srpska ljubavna pjesma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije