Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORIS MILETIĆ
Povratak na članak

Službeno pozvao DORH da provjeri dokumentaciju i odnose grada Pule i Uljanik Grupe

- Također, napominjem da smo se u svakom trenutku, moji suradnici i ja, spremni odazvati na konzultacije i razgovor ako budete smatrali da je to potrebno

Komentari 12

KO
komunikolog
14:37 03.09.2018.

"Podsjećam da smo u Gradu Puli pokazali u više navrata što nam znači Uljanik kad smo prebili dugovanja u iznosu od 65 milijuna kuna i time osigurali nastavak proizvodnje u Uljaniku“. Da smo normalna država zbog ove izjave bi već bio u pritvoru! Lokalna Vlast oprašta privatnoj firmi dug i još se time hvali?! A direktori u toj privatnoj firmi su valjda slučajno članovi IDS-a?

VL
HR
Hrvatska
14:48 03.09.2018.

Mafija

VL
MA
Marko1337
16:15 03.09.2018.

Eto primjera kao mafijaši nemaju straha ni pred USKOK-om ni DORH-om. Sve su to naši, a znaju da neće svoj na svoga.

VL
AN
ante555
15:54 03.09.2018.

Vidi se na faci da se us.o. Mozda mu kazna bude manja zato jer je sam pozvao na istragu.

VL
ZA
zarac
14:45 03.09.2018.

Tik-tak...

VL
Avatar Sokol
Sokol
19:07 04.09.2018.

Na zahtjev pulskog gradonačelnika Mileta radimo anketu iz koje želimo saznati koga želite na humanitarnom koncertu za konačan spas Uljanika. Nakon što su antifašistički oslobodili radnike od posla i plaća, IDS pokazuje i svoje umjetničko lice te pomaže svojim biračimaa iz Uljanika. Tko nije namjestio žice? Tko pjeva bez gitare? Tko ima bolji vokal? Tko promukao nije? Tko ljetuje za 7 kuna? Tko je naš, a tko njihov? Izaberite prvog brljatora pulske Arene.

VL
DD
ddh
18:14 03.09.2018.

Ovaj, a ne smo on, nego i prateci mediji missle, da ce ljudi povjerovati u te Price. Pa naravno, da nema nigdje niti jednog pismenog zahtjeva sa nekakvom odlukom, koga i gdje postaviti ili kome i na koji nacin nesto platiti ili isplatiti. Sigurno je i da nema nikakvih pismenih zahtjeva Jakovcica, sda se Koncaru negdje poguduje ili omoguci, da kupuje neku nekretninu ili pismenih potvrda da su Jakovcic ili Komadina uzimali za nekakve odluke za pretvaranje poljoprivradnog u gradjevinsko zemljiste nekakve ili bogate provizije. Takvo sto se ne radi pismenim putem i ostavljanjem pismenih tragova. Ali imetak koji je Jakovcic prijavio ili onaj kojega niti on niti Miletic ili Komadina nisu prijavili, imetak koji su svi navodno naslijedili i za koji ne postoji jednako nikakav pisani dokument, a svima je vidljiv prica drugu pricu. Kako to da je jedan Plenkovic, iako je godinama duze na Brüselskoj placi i to puno vecoj od Jakovcica u odnosu na Jakovcica ili Komadinu sirotinja. Kako to da jedan Jakovcic dobiva u Brüselu manju placu od Plenkovica, da Plenkovic zivi skromnije od Jakovcica, a na kraju mjeseca ima pola manje od Jakovcica. Mafija je uvijek znala sve relevantne dokaze sakriti, pa kad ih pokrivaju njihovi mediji, onda nema problema, da se Jakovcici i Komadine predstavljaju kao uzori postenja. Zato je sada pozivanje Uskoka ili DORH-a jdna obisna lazna predstava za narod.

VL
HR
Hrabraja
19:21 03.09.2018.

papapapa

VL
MA
maziko
16:44 03.09.2018.

Seronja, bahati seronja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.