Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je u pravu
Povratak na članak

Slovenski stručnjak: Arbitražna presuda ne postoji, ona je ništavna

Slovenski ekspert međunarodnog i europskog prava smatra paradoksalnim što se Hrvatska i Slovenija bave nečim čega nema

Komentari 24

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
20:17 08.09.2017.

Ovog Pogačnika mi mogao progutati mrak ili će mu Cerar natovariti neku kaznenu prijavu .

VL
Avatar dotur vice
dotur vice
17:48 08.09.2017.

Zlovenska UDBA na aparatima....

VL
PL
@ploto@
20:50 08.09.2017.

Ovo je živi dokaz kako nisu svi Slovenci isti.Prof.dr.Miha Pogačnik prije svega štiti struku i ne želi napraviti budalu od sebe da bi se svidio političarima koji žele sakupljati političke bodove i biti što duže na vlasti na teret pogrešnihh odluka.Ima Slovenija još dosta stručnjaka za međunarodno pravo,kao što je npr. prof.dr.Marko Pavliha,koji je jedan od tih jastreba iza kojih stoji agresivna slovenska politika prisvajanja tuđeg teritorija.Taj je stručnjak bio glavni akter izrade prvog izdanja slovenskog Pomorskog zakonika.U tom izdanju,1993/94 je lijepo nappisano da je Republika Slovenija pomorski uskraćena država jer nema teritorijalni dodir sa otvorenim morem i time nema pravo na proglašenje svoje ekskluzivne pomorske gospodarske zone tj. pojasa. Kad je izašlo drugo izdanje slovenskog Pomorskog zakonika,taj je dio izbrisan radi potrebe politike,čiji smo svjedoci i danas.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
08:52 09.09.2017.

konačno jedan norbalan čovjek u uniji koja je ustvari s svim svojim instrumentarijima leglo natjerivanja u samom vrhu brukfu..... jer iste takve stvari rade i tamo u takozvanoj vladavini ---sjetite se intervjua čeha ili slovaka koji je otvoreno rekao da vrše i vršili su pritisak na njega doh nije pristao tamo na ono što li su oni tražili i zato velim da vi ti naši europarlamentarci koji odu u ono zmijsko leglo ustvari ne donose odluke u suglasnosti s državama koje ih poslaš tamo nego su s jedne strane odmetnici i upravo ti koji države matične uništavaju ...---bar za nas postkomunističke jer veliki opet sprovode svojn eror nad nama i kakva li je to vladavina prava kad jedna država mulja pa kad druga iziđe iz slučaja a treči donese odluku i siluje drugu državu samo pokazuje da ne poštuju niti odluku vlasti matičnih niti pravo i zakon jer da je pošteno onda nebi više niti vodili spore a ne još starom muljatoru i prdonji koji je učestvovao u muljanju dali da čita presudu .,kraj priče nemože se donijet nikakva odluka u ime njihove unije ako li jedna država ili članiuca iziđe iz spora i neče pristat na ultimatum jer to nije vladaviuna prava nego li teror i diktatura a slovencu želim sve najbolje i nek se čuva idiota ne zato što li meni paše nego li radi legla pokvarenih političara kod njih i u samoj uniji koji to upravo pokazuju

VL
RT
ribaric.tomislav
20:46 08.09.2017.

jedini pametni slovenac

VL
NE
Necujato
05:08 09.09.2017.

Normalno da je zakljucak/presuda o dogovoru dvije drzave nevazeci ako se samo jedna drzava dogovorila sama sa sobom. A da nisu svi Slovenci bezobrazni lazljivci kao politicari im to je istina. Mozda cak ovi posteni Slovenci ni Svetu Geru nene smatraju svojom, ali kako je Slovenija sitna, a oba vojnika joj imaju veliku nogu morali su napraviti prijestup preko crte.

VL
MI
miki45
07:39 10.09.2017.

hvala bogu da ima i posteni slovenaca

VL
IL
ilijan1a
20:23 08.09.2017.

Naravno da ne postoji. Reci to svojim Slovencima

VL
Avatar 2222
2222
07:14 15.09.2017.

Ovaj put Beljak je u pravu.

VL
Avatar 2222
2222
07:14 15.09.2017.

Hrvatska nije za nikakav rat odlucila ,ali ako to slovenici zele onda se zele rjesiti E.U. jer je nece vise biti.Bolje je da se smire i ostave hrvatsku na miru ,hrvatska je ranjena dosta uvredana i ucjenama .Ako slovenci zele rat neka ratuju sami sobom i ne diraju ranjenog LAVA ....

VL
NO
nogogaz
07:58 09.09.2017.

Pa normalno da oporba kritizira cerara. A i EU jasan ima stav do arbitraže. Ali balkanci nismo još na nivou zapadne antifa civilizacije da bi to razumili. Istina boli da bi je ne ignorirali jer posledice bole do neba i pakla!

VL
TE
tempelj
11:24 10.09.2017.

hehehe, SDS ovc, boji se Janša da mu hrvati pokažu papire od prodaje oružja, a denarja nema, dao u lastni žep.

VL
CI
cinbenik
10:00 09.09.2017.

Sloveniju su u osamostaljenju,nastavili voditi svi politicari SRS,to jeste totalitaristi.....Hrvatsku su preoteli emigracija=crkva uokvirena u HDZe poHercegovacenje Hrvata,kojoj nisu uspjeli niti jedni experimenti,osim zagarantirane AVNOJ Hrvatske,prekomjerno smo stradali,Slovenija je ispred nas 50 godina,mi smo jos na projektu da probamo okrenuti Savu da tece uzvodno.Razlike su ogromne i tesko premostive.

VL
Avatar mrTrobec
mrTrobec
00:29 09.09.2017.

Koliko smo mu platili da tako navija za nas

VL
NV
NV
18:02 08.09.2017.

,,vodeći ekspert,,a da je reko kontra nebi gostovao i bio bi još jedan ,,alpski srbin,,.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.