Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza
Povratak na članak

Slovenski premijer Pahor ostao bez većine, Janša traži izbore

Demokratska stranka umirovljenika (DESUS) povukla se iz vlade

Komentari 6

ST
standup
15:48 20.04.2011.

..Slovenija puca \"po sávovima\"..., triba je ostati prije 2 godine-bez vecíne..., a od Arbitrazé-Nista !!

VL
OB
-obrisani-
16:31 20.04.2011.

Novi premijer će biti jazbar, švercer jeftine bižuterije iz Lubljane. Taj sve zna i sve kuži ! LOL Milane,javi seeeeeeeeee

VL
DU
Deleted user
16:47 20.04.2011.

Svaka pametna stranka, a i narod će se odreći takvoj pokvarenoj Vladi koja radi samo po svoje i nema sluh do druge strane (oporbe, sindikata...). Baš me zanima da li će se koja stranka povući i iz naše Vlade da premijerka Jadranka K. nema više većine u Saboru tako da su primorani raspisati prijevremene izbore. Mislim da se to kod nas neće desiti jer su naši političari, a i sam narod pametniji od drugih...

VL
BR
BratCroat
17:16 20.04.2011.

Slovenija se treba preokrenuti od Balkana gdje je tražio stare veze Pahor da bi se što više pokralo Sloveniju pomoču rvackih mafijaša Todorića, Tedeskija i kompanije. Sad će bogme druga politika do Rvatina i njihove okupacije Istre.

VL
OB
-obrisani-
17:56 20.04.2011.

20.04.2011. u 17:16h BratCroat je napisao/la: +++++++++++++++++++++++++ Premijeru,lijepo da si se javio ! Uzmi svog EUJaneza za šefa kabineta. Ovo sa Istrom sanjaj i dalje.Ipak ste vi gorski čobani ki ste se pomotom spuščali v ravnico !

VL
UT
utatica
20:29 20.04.2011.

uskoro će i kosorica ostati bez ćetničke podrške pa će morati raspisati izbore, jedino me veseli da će joj zabiti nož u leđa s onima s kojima je prostituirala Hrvatsku, drugo nije ni zalužila.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.