Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza

Slovenski premijer Pahor ostao bez većine, Janša traži izbore

pahor
Goran Kovačić/Pixsell
20.04.2011.
u 15:13

Demokratska stranka umirovljenika (DESUS) povukla se iz vlade

Vladajuća koalicija slovenskog premijera Boruta Pahora ostala je danas bez većine u parlamentu, nakon odluke Demokratske stranke umirovljenika (DESUS) da se povuče iz vlade, prenosi STA.

Umirovljenici su se povukli zbog kontroverzne reforme mirovinskog sustava. Bivši premijer Janez Janša, koji vodi najjaču oporbenu stranku Slovensku demokratsku stranku, izjavio je da je odluka DESUS-a “državotvoran potez” te je pozvao Pahora da raspiše prijevremene izbore.

Komentara 6

ST
standup
15:48 20.04.2011.

..Slovenija puca \"po sávovima\"..., triba je ostati prije 2 godine-bez vecíne..., a od Arbitrazé-Nista !!

OB
-obrisani-
16:31 20.04.2011.

Novi premijer će biti jazbar, švercer jeftine bižuterije iz Lubljane. Taj sve zna i sve kuži ! LOL Milane,javi seeeeeeeeee

DU
Deleted user
16:47 20.04.2011.

Svaka pametna stranka, a i narod će se odreći takvoj pokvarenoj Vladi koja radi samo po svoje i nema sluh do druge strane (oporbe, sindikata...). Baš me zanima da li će se koja stranka povući i iz naše Vlade da premijerka Jadranka K. nema više većine u Saboru tako da su primorani raspisati prijevremene izbore. Mislim da se to kod nas neće desiti jer su naši političari, a i sam narod pametniji od drugih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije