Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjeglička kriza
Povratak na članak

Slovenska ministrica Györkös Žnidar: Austrija će zatvoriti granice, a Hrvatska stalno šalje izbjeglice na različite lokacije

– Spremni smo na sve opcije, a najvažnije nam je zaštititi našu državu i naše građane – kazao je potpredsjednik Vlade Branko Grčić

Komentari 341

SA
samograd
07:45 21.10.2015.

Zašto hrvatski narod dopušta da ga se laže , kakva izbjeglička kriza . Država je propusna ko sir, mi nemamo vlasti , vlast je kapitulirala I ona se nalazi u krizi . Dok je Kolinda jedina pametna mediji manipuliraju II pomažu da ovim amateri da ne dožive debakl na izborima , idu im na ruku lažima. Više se nezna tko više laže vlast ili mediji .

VL
DU
Deleted user
07:57 21.10.2015.

Jučer dogovoreno (SLO i EK). Za koji dan na Slovensku granics (Schengen Area) dilazi i međenarodna policija FRONTEX. Baš me zanima kako će ova pokvarena banda Ostojić, Milanović and Conpany readirati ...

VL
VL
Vlado1111
09:26 21.10.2015.

Bravo Milanoviću! U svađi sa Mađarskom -> vojska na granici. U svađi sa Slovenijom -> vojska na granici. U svađi sa Srbijom -> fućka se Srbima, oni šalju dalje izbjeglice (šaraj malo). Ali Milanović ima sve pod kontrolom. Bolje daa se njega stavi pod kontrolu.

VL
ME
melanija
09:36 21.10.2015.

prestanite ovaj cirkus nazivati izbjeglickom krizom. ovo je invazija islama na europu i velika seoba naroda.

VL
DU
Deleted user
09:25 21.10.2015.

Da sam ja premijer, pitao bi odavno Merkelicu da pošalje autobuse i vlakove da preuzmu izbjeglice i odveze ih direktno u Njemačku kamo ih je pozvala i kamo oni i žele ić.A ako ih više ne želi, neka zatvori vrata i objavi im da nisu dobrodošli.Njemački poziv izbjeglicama je stvorio ovaj problem, a Hrvati,Slovenci i Austrijanci umjesto da ih samo propuštaju i tako natjeraju Njemce da dođu k sebi,se samo međusobno svađaju.

VL
Avatar opetja12
opetja12
12:15 21.10.2015.

"izbjeglice" očekuju "humanost" a nude nered, nasilje, zatucanost, šerijat, netoleranciju, šovinizam....... počelo je buđenje Europe, tzv. "lijevi liberali" su devastirali dosta toga a sad žele i kulturu, nacije, narod, obitelj i tradiciju..... teško!!

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
10:20 21.10.2015.

Milanoviću jel vidiš sad čemu služi ograda? Za čopore koji ne žele ići na službene granične prijelaze već idu po šumama i gorama jer smatraju da moraju(?!?) ići u Njemačku. Svaka poštena izbjeglica kojoj je život ugrožen bila bi sretna da bilo gdje nađe mir, smještaj, hranu itd. , ali ovo su čisti ekonomski migranti koje zanima samo socijalan pomoć koju će dobivati a da ništa ne rade i smatraju da je to neko njihovo (?!?) pravo. Ima u Hrvatskoj dovoljno nezaposlenih/siromašnih/blokiranih/gladnih/promrzlih jer nemaju za grijanje. Njih mi je žao a ne ovih mudžahedinskih parazita.

VL
ER
Erazmo
11:19 21.10.2015.

Svjetski mediji prenose da izbjeglice same pale satore!!!! Vecernji uvijek donosi poluinformacije!!!

VL
KA
kapunjohan
07:42 21.10.2015.

Normalno je da Slovenija mora tražiti neko riješenje , kad joj Hrvatska vrši migrantsku agresiju na granice plan,,E,,.Ovo događanje je u svoji osnovi pokazalo/ako zanemarimo za trenutak sve aspekte ljudskih sudbina/da je Evropa kao ,,država,, pod tom invazijom migranata kapitulirala, jer gibanjima i ulaskom u njen teritorij ne vlada ona nego mase migranata.To pokazuju na cijeloj trasi, a način ,,pretovaranja,, iz države u državu je stihijski i da nije tragično ,bi bio smiješan,pusti se ljude par kilometara prije granice/ćeš mi nemo ništa s njima/ pa neka idu u označenom pravcvu/važi skoro za sve granice do Njemačke/. Tko je tu glumi vladara situacije je potpuno svejedno .

VL
OL
olrajt
11:10 21.10.2015.

Samo su Mađari na vrijeme shvatili da je to invazija na Europu!...kakvi jadnici ?...kakvi patnici?...kakvi isrpljeni i gladni ljudi?...to su osvajači !..shvatili su to Mađari ali saveznika nisu imali ,nema više u Hrvatskoj Zrinskog!...a da je to invazija polako su to počeli shvačati i Austrijanci!

VL
DU
Deleted user
14:27 21.10.2015.

Pale šatore, probijaju policijske barikade - koje su tu, jer nitko nema pravo prelaziti ilegalno granicu - na stranu sve, ali ovi ljudi već sada ne poštuju niti jedno pravilo, jer za njih je ovo truli zapad koji treba iskoristiti i po mogućnosti s vremenom pretvoriti u svoje leglo. plakat ćemo uskoro za slobodama na koje smo navikli, jer će se milijuni njih nakotiti po europi i, što je najgore, za njih smo mi nevjernici, kauri, mi smo ti koji se trebamo promijeniti... naravno, ovo pišem u nekom afektu i ništa mi pozitivno ne pada na pamet, ali nekako mi razum ne da povjerujem kako je riječ o nevinim izbjeglicama koji traže zaštitu i sklonište od rata, već su to najobičniji ilegalni ekonomski imigranti za koje ćemo uskoro morati odvajati dobar dio poreza za njihove socijalne pomoći i dajbože deportacije - dvije zemlje u Europi koje imaju iskustva s tim i takvim ljudima su Engleska i Francuska, a one ih katogorički odbijaju -- zašto onda centralna Europa srlja i dopušta ovakvo nešto...

VL
DU
Deleted user
14:11 21.10.2015.

Zašto kažete da je izgorjelo 25 šatora? Zašto se ustručavate reći da su arapi zapalili 25 šatora?

VL
Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
10:09 21.10.2015.

a tko će nadoknaditi uništene usjeve Agrotovarnika, Lovasa i ostalih privatnih polja. Nakon ovakvog stampeda ne ostaje ništa? Samo blato

VL
DU
Deleted user
12:20 21.10.2015.

Evo na vijestima vele da namjerno pale satore. Vau, nisu ni dosli do odredista a vec rade ono sto najbolje znaju :) Europa ... probudi se !!!

VL
KS
krao_sam
08:08 21.10.2015.

veliki.dio hrvatske nejaci se sklonio u sloveniju za vrijeme agresije na hrvatsku,zato malo postovanja prema nasim susjedima.

VL
DU
Deleted user
10:01 21.10.2015.

Ova vlada je presmijesna, jedan dan pricaju jedno drugi drugo, od silnih planova nestalo slova u abecedi... ni jedan jedini problem u ove cetiri godine nisu rijesili samo ih jos nagomilali kao i vanjski dug

VL
OK
okus
10:55 21.10.2015.

Vojsku na granicu o zatvorite konačno.

VL
Avatar Marko314
Marko314
08:54 21.10.2015.

To moramo i mi pod hitno napraviti! Vojska mora dobiti dodatne ovlasti. Situacija je izvanredna.

VL
Avatar million
million
11:45 21.10.2015.

Kaze Milanovic pola cemo migranata zadrzati koji udju u Hrvatsku a pola slati u Sloveniju . Gdje ih misli smjestiti , sebi u stan ? Pravi li Milanovic hot spot od hrvatske ?

VL
PR
prepri43
09:58 21.10.2015.

Ovo je točka na "i" ove nesposobne nenarodne vlade stoga svi moramo izići na izbore i poslati je u daleku prošlost odakle je i došla!

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 10 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.