Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIRENJE RUSKOG UTJECAJA
Povratak na članak

Slovenski mediji o rješenjima krize: Sberbank će kupiti Agrokor za jednu kunu

Predstavnici slovenske vlade stvari oko Mercatora i razvoj događaja u Agrokoru ne žele komentirati...

Komentari 4

DU
Deleted user
12:32 20.03.2017.

Interesantno kako slovenci znaju bolje od samih učesnika u svemu tome..

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:40 20.03.2017.

a ja si baš mislim kako je todorić (još jednom) maestralno odigrao! zamislite vi to, iskoristio ruse da bi se širio, i sad će im još uvaliti za lijepe pare većinski udio u firmi (ono što će njemu ostati ćee biti puno i čisto, sigurno). jer ne zaboravite da banka ima novac da plati sve dugove, i time digne rejting što znači i manju kamatu na pikove. pa sad, tko je je uspješan biznismen? ovo je taktički potez velikog todorića. a muhe su uvijek letjele iznad...

VL
Avatar pozor
pozor
12:26 20.03.2017.

Umjesto nutelle na policama imat cemo Rustellu.Bravo Ivice

VL
DE
demokršćanin
13:50 20.03.2017.

Ja dajem 100% veću ponudu.Kupujem Agrokor za 2 kune.Jadni Slovenci ugledali su se na komšije sa istoka.Tko im je iz Sberbanke odao takve namjere.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.