Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjere zaštite
Povratak na članak

Slovenska vlada želi zaštititi NLB od odluka hrvatskih sudova o prenesenoj štednji

Vlada premijera Cerara problem neriješenog pitanja stare devizne štednje štediša "stare" Ljubljanske banke iznosi kao jedan od glavnih razloga odgode privatizacije te banke, čijih bi 75 posto dionica trebalo prodati investitorima

Komentari 5

NA
navijeke
15:40 09.04.2018.

Državica-problem, koja nikad nije trebala biti međunarodno priznata.

VL
RI
rightside
15:29 09.04.2018.

slovenci opet u napadu,, ma zasto im se nebi zaracunale i kamate na stednju ,tj dug njihove banke prema hrvatima,,?pa nek bude sve po propisu,,)))))a drug bivsi cerar moze se i dalje slikat za novine, il za reklame,ili mozda otici u neki biznis,ko npr savjete davat ovima sta im je autobus otisao jer su kasnili..)))))

VL
ST
stomugromova
22:42 09.04.2018.

Tom su ti balkanci koji glumataju europsko obnašanje.Vraćaj lovu bando.Dok su se drugi borili za slobodu,ovi su koristili priliku za pljačku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.