Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
migranti
Povratak na članak

Slovenska policija opet otkrila ilegalne migrante, upozorava i Hrvatsku

'Uz nastavak sadašnjeg trenda rasta ilegalnih migranata naša će država uskoro biti prisiljena donijeti određene mjere koje neće biti lake ni za Sloveniju, ali bi u takvom razvoju situacije bile neophodne'

Komentari 14

I1
ing-12345
16:55 31.07.2018.

Udbaš Božonović kao i njegov gazda Plenković laže čim zine. Preko Hrvatske granice muslimanski imigranti prolaze kao kroz švicarski sir. Ako je u BIH ušlo 9.000 imigranata a sada ih je samo 3.000 gjde je razlika od 6.000. Otišla u Sloveniju preko Hrvatske. A Božinović tvrdi da ne treba žica. Ovo samo potvrđuje da treba žica i postavljanje hrvatske vojske na granicu i upucavanje svakoga tko pokuša ilegalno prijeći granicu.

VL
KR
Krotila
16:02 31.07.2018.

VojskU s bojevom mUnicijom na granice!!!

VL
RO
rotuutor
16:33 31.07.2018.

Bez zilet zice nista,a onaj ONO i DSZ ministar tvrdi policaci dobro cuvaju granicu.Mo's mislit.

VL
AL
alkar2013
17:56 31.07.2018.

Državni tajnik u slovenskom MUP-u Boštjan Šefic izjavio je: "….. slovenska policija uhvati skoro tisuću migranata i izbjeglica mjesečno, pri ilegalnom prelasku slovensko-hrvatske granice i ulasku u Schengenski prostor, to je definitivno previše, to dokazuje kako Hrvatska, unatoč tome što se trudi, svoj posao čuvanja vanjske granice EU-a ne obavlja kako bi trebala". Mjesecima već pišem i upozoravam Božinovića kako se na lako prohodne dijelove granice MORA postaviti žilet žica, a na teže prohodnim dijelovima pojačati policijske ophodnje, te kako je svaka druga strategija koju propagira Božinovića – "PIŠ' MI VRIT !" strategija. Izjava slovenskog državnog tajnika Šefica to i potvrđuje, stoga se pitam dali Božinović uopće zna gdje se protežu hrvatske granice, dali je on uopće sposoban na zadovoljavajući način voditi resor koji mu je povjeren ? Prema rezultatima rada očito NIJE i bilo bi pošteno od njega da podnese - OSTAVKU ! Nakon najnovijeg poziva Bašara al-Asada upućenog svojim izbjeglim sunarodnjacima, da se vrate u svoju domovinu Siriju i pristupe njenoj obnovi, očekujem da će se: papa Franjo, Merkelica, Juncker te domaći seroševci, "Centar za mirovne studije", "Dobro došli", "Are You Syrious", Tvrtko Barun iz JRS-a, žurno angažirati na njihovom POVRATKU zajedno sa migrantima iz drugih zemalja, kako bi ti časni ljudi mogli živjeti od SVOG rada, a ne od TUĐEG rada poput parazita.

VL
KO
koki
19:20 31.07.2018.

Na nasu zalost Sloveci-alpski srbi- ovaj put ne lazu. Poznam situaciju uz KUPU koja je granica; Prelazi se masovn Na zalost, nase TKZ elite ili lazu, ili pojma nemaju. Oboje je katastrofa. Pitajte i Hrvate i Slovence uz Kupu

VL
JE
jetix
15:54 31.07.2018.

slovenci pripremaju teren za blokadu hrvatske pri ulazu u schengen

VL
Avatar Celzijus
Celzijus
15:56 31.07.2018.

Utvrđeno je da su svi ti migranti iz Austrije vraćeni u Alpsku Srbiju, al oni, po svom "moralnom" ustroju, moraju to pakirati Republici Hrvatskoj. Do kad? Dok im ne pošaljemo DVD Mače...

VL
Avatar matteo999
matteo999
23:21 31.07.2018.

Slovenci su ovaj put potpuno u pravu, ne znam samo kako Hrvatska misli ući u Schengenski prostor na ovaj način... Granice prema BiH i Srbiji treba BLINDIRATI, da ni tić ne može proći neprimjećen a ne da razularene afroazijske horde slobodno švrljaju kao da su doma.

VL
NA
NasaSenkica
17:56 01.08.2018.

Meki pojas uz granicu i stvar rijesena

VL
Avatar naroz
naroz
19:02 31.07.2018.

dolaze jer su culi da je slavonija prazna

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.