Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIGOVOR SAVJESTI
Povratak na članak

Slovenska liječnica ne želi primati djecu koju roditelji ne dopuštaju cijepiti

S njom su se solidarizirali i neki drugi pedijatri koji upozoravaju i na gubitak vremena s takvim roditeljima koji moraju potpisati razne formulare

Komentari 3

PA
pavel1001
23:40 06.02.2017.

tako su cijepili i curicu od četiri mjeseca u Splitu neki dan pa su htijeli okriviti gripu...

VL
PO
postolar
22:52 06.02.2017.

Ali cijepiti bebu od 4 mjeseca protiv tetanusa je u redu ?!? Ah da zaboravih, pa bebe od 4 mjeseca trče,skaču po šumi a tamo puno tetanusa...srami se,tebi moje djete i takvima kao ti nikad ne bih dala na liječenje i pregled. Dakako,farmacija dobro plača za nepotrebno cijepljenje kao gore napisano,tetanus za bebu od 4 mjeseca.Kad farmacija plača onda dakako ne postoji "prigovor savjesti". Bože,tko je sve pedijatar !!! A ovo je inače čisti rasizam i netolerancija.Idemo udruge,javite se !!!

VL
CA
car13
08:37 08.02.2017.

Pametno tko nezeli slusat doktora neka tamo i neide !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.