Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIČAN SLUČAJ

Slovenija u šoku - majka s ljubavnikom nasmrt pretukla kćerku (2)

Mirzan Jakupi & Sanda Alibabić
Foto: Facebook
09.07.2016.
u 16:47

Ljubavnici su uhićeni i otvorena je istraga

Jasenice, grad na sjeveru Slovenije, posljednjih je dana u šoku nakon što je Sanda Alibabić sa svojim ljubavnikom Mirzanom Jakupijem nasmrt pretukla dvogodišnju kćerkicu Arinu, piše Dnevni Avaz.

Ljubavnici su uhićeni i otvorena je istraga. Za slučaj se saznalo prošlu subotu, kada je u hitnu pomoću stigao poziv Sande Alibabić da joj je djevojčica pala na radijator. Isprebijano dijete živjelo je još dva dana, a preminulo je u ponedjeljak.

- Vidiš li, prijatelju, kakvih sve ljudi na svijetu ima? Sakupljam neke papire i fotografije zbog njene smrti – rekao je Senad Kardašević, Arinin otac. On je u braku sa Sandom Alibabić dobio četiri kćerke, ali ga je supruga napustila u prosincu i započela vezu s Jakupijem te uzela dvije mlađe kćerke sa sobom.

>> Ovisnici dali sinu (2) metadon da se smiri, optuženi za ubojstvo

Komentara 24

BA
baksi
17:14 09.07.2016.

Monstrumi Gorili u paklu Dabogda

OB
ObrenM
17:18 09.07.2016.

Nije niti cudo obzirom na rasni pedigre.

NE
Neonacionalist
19:23 09.07.2016.

Nažalost svatko može biti roditelj , za voziti auto ti treba vozačka , za niz drugih stvari razne dozvole , potvrde i sl. ali za roditeljstvo ti ne treba ništa drugo osim ispravnih reprodukcijskih organa .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije