Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
List Delo:
Povratak na članak

'Slovenija se zbog Ljubljanske banke prikazuje kao kočničar EU'

Prikazivanje Slovenije kao sebične države stereotip je koji bi se mogao ponoviti u medijima i zbog spora s Hrvatskom oko Ljubljanske banke, piše Delo.

Komentari 8

BR
BratCroat
10:33 25.09.2012.

Briga Slovence svi sljede svoje interese a da nebi i Slovenija? Kad bi samo sljedili svoje interese i kod granićnog pitanja, mam bi se vratila Istra i Međimurje.

VL
BR
BratCroat
10:34 25.09.2012.

24.09.2012. u 19:08h Risnjak je napisao/la: 'Slovenija se zbog Ljubljanske banke prikazuje kao kočničar EU' ..... kao kronicni kocnicar i vrlo los susjed sa izuzetno velikim kompleksom ! Nadam se da ce nasa sadasnja vlast i dalje ostati cool, nedatii se izprovocirat i malo pricekat dok sluzbeni washington i berlin najdu Ljubljanu na svijetskoj karti.... i okrenu odredeni broj na telefonu ! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Jedini koji imaju kompleks su Rvati i to od Slovenije.

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
19:01 24.09.2012.

Ništa drugo se od njih ni ne može očekivati, kad imaš tako malu državu i 5 km morske obale moraš biti škrt! Da našim štedišama vrate taj dug sa kamatama onda njihov bankrot ne bi bio više izgledan kao štoo je sad već bi ga odmah mogli proglasiti!

VL
SR
Srecko
19:05 24.09.2012.

Slovenci... Hrvat sam i ja Vas ne mrzim,Vi se meni gadite zato jer ste dvolicni...

VL
DU
Deleted user
19:06 24.09.2012.

To mogu i sam potvrditi-Delo to ste dobro napisali! Zaplet do zapleta-kocnica do kocnice i tako dalje Slovenija.... Mozda bude bolje jednog dana na Tiglavu ?

VL
RI
Risnjak
19:08 24.09.2012.

'Slovenija se zbog Ljubljanske banke prikazuje kao kočničar EU' ..... kao kronicni kocnicar i vrlo los susjed sa izuzetno velikim kompleksom ! Nadam se da ce nasa sadasnja vlast i dalje ostati cool, nedati se izprovocirat i malo pricekat dokk sluzbeni washington i berlin najdu Ljubljanu na svijetskoj karti.... i okrenu odredeni broj na telefonu !

VL
DZ
dzukaficuka
20:33 24.09.2012.

Onda treba napravit ugovor kao i Svicarska.Ne u EU imati bilaretaran sporazum sa EU a ne sa Zlovenijom.

VL
RI
Risnjak
11:58 25.09.2012.

@BratCroat sa tobom razpravljati o kompleksima je suludo, sve dok si ne zaljecis bolestan um.... a to je na tvoju zalost ''mission imposible'' Vidjet ces ti uskoro koliko ce vas biti briga.... kad druge EU clanice pocnu zatezat kreditima kojioji su vam neophodni da financijski i time ekonomski ne vrisnete na plocnik ;-) Ali bez brige, bit ce vam ekonomski jos ljepse kad HR udje u EU... koliko mi je poznato tamo bas ne traze sebicne drzavice na egotripu, vec suradnju ! Nikako da si balkana izbacite iz glave, jel tako....mislim najbolji si primjer za to !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.