Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak spora
Povratak na članak

Slovenija promijenila odvjetnike - nova ekipa pravnika priprema tužbu protiv RH

Sloveniju više neće zastupati odvjetnička kancelarija Allaina Pelleta, koji je slovensku vladu zastupao na arbitraži i savjetovao u postupku nakon donošenja arbitražne presude, nego nova ekipa mladih francuskih pravnika iz odvjetničkog ureda Sygna&Partners

Komentari 11

MA
majmudin
14:11 19.06.2018.

janezi...dosadni se...i odite u p ic ku mat erinu vise...

VL
DU
Deleted user
16:25 19.06.2018.

E baš su naporni ti janezu Bože ih se sačuvaj.

VL
IJ
I ja tebi
16:36 19.06.2018.

Pa šta je više sa Slovenijom jesu li skroz otkačili ili je postalo tijesno ? Gori su od komaraca .

VL
TO
tomislav71
14:57 19.06.2018.

Daj im ti sve ono što je tvoje ...hrvatsko ne će dobiti!

VL
HA
hanzi
16:57 19.06.2018.

Jedni i drugi su znali, da če EK ostati nevtralna, makar je njihova pravna služba dala prav SLO. Ali Slovenija nije mogla u tužbo bez predhodnog postupka na EK. Šta če reči sud, čemo videti.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:43 19.06.2018.

svaka im čast, to je slovenija, principijelna i dosljedna u svačemu. znaju svoj nacionalni interes 3 stoljeća i svi rade u tom cilju. za razliku od svojih susjeda, nas, koji svake tri godine skrećemo u drugom smjeru. ne može im se ništa zamjeriti to što rade. i još jednom pitam, što smo mi arbitražom izgubili, a da smo prije imali (stvarno imali, ne prisvajali i glumili da imamo?)? veliko ništa. arbitražom smo dobili 40-ak hektara parka prirode. zašto o tome ne pričamo, zašto ništa ne radimo da počnemo nadzirati tu ljepotu onih slanih močvara? sve smo dobili na kopnu što smo smatrali da je naše, sve, i sv. geru. al ono što nismo mogli nismo ni dobili. poraze nekad treba i prihvatiti. kao što srbima savjetujemo da prihvate realnost i priznaju kosovo, tako i sami moramo postupiti. njemačkoj su francuzi nakon rata uzeli strasbourg, dio ruhra, industrijskog bazena, pa što sad, dal žive, dal si to podmeću, ne.

VL
T0
t00
14:50 19.06.2018.

Bravo Janezi...No pasara !!! hrvati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.