Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubljanska banka
Povratak na članak

Slovenija očekuje da će RH svoje obveze poštovati u praksi

– Pismo bivšeg ministra financija RH Ivana Šukera od listopada 2010. već sadržava posve jasnu obavezu RH za nastavak pregovora u okviru BiS-a po pitanju jamstava za devizne uloge nekadašnje SFRJ – piše u priopćenju slovenskog veleposlanstva

Komentari 6

OG
Oger
10:45 03.10.2012.

03.10.2012. u 10:19h babanko je napisao/la: Daj ne tupi. Problem je star koliko i Hrvatska. Vesna je dobila vruci krumpir i sad joj nitko ne da ni puhati na taj krumpir. Najprije provjeri sto je u tom smislu napravila Tudjmanovaova vlada, Sanaderova i Jacina. Jos uvijek ne znamo sto su oni potpisali.

VL
Avatar softmoby
softmoby
10:46 03.10.2012.

pa ako je točno ovo kaj tvrde slovenci...onda ne bi trebalo biti problema, preuzete i potpisane obveze treba poštovati, potpisivalo se koješta i kaj sad...nema nam druge ako želimo biti vjerodostojni, ponavljam ako je to istina, vjerojatno je...!??

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
11:45 03.10.2012.

"Slovenija ponovno naglašava da o istoj stvari nije moguće istovremeno pregovarati i tužiti se." Ukinite vi prvo svoj Ustavni zakon da je pitanje Ljubljanske banke sukcesijsko pitanje! Ovdje nema spora, treba vratiti novce s kamatama i gotovo, a kad to naprave ostat će im manje od pola od te njihove jadne Slovenije koja svoj gospodarski rast temelji na pokradenom novcu hrvatskih štediša i sigurno odlaze u bankrot!

VL
BR
BratCroat
11:50 03.10.2012.

@gospon umak Pazi da se to ne obistini ali u kontra smijeru. Koliko znam Rvacka je u daleko večim poteškoćama od Slovenije.

VL
KA
kadulja
12:20 03.10.2012.

Koje obaveze smo preuzeli neka Hrvatska vlada konačno kaže javnosti ,ali problem je oduvijek što kada naši političari nešto potpisuju sve je obavijeno velom tajne zato se i događa ovo sra**.Znamo da imamo posla sa pokvarenim susjedima, ali vjerujte kadaa uđemo u eu vratio bih im stostruko.Zato kažem izađite javno što ste bili potpisali,a ne da nagađamo o čemu se radi.

VL
Avatar germanicus I
germanicus I
16:12 03.10.2012.

456852 Dobro pitanje ..samo odgovor nećeš dobiti!Naravno da netko ima imalo mozga nebi u VL-u radio kao Admin tako da moramo ići od pretpostavke da Admini zbog pomanjkanja inteligencije neke stvari niti ne shvaćaju!Ali iako očigledno nisu podareni mozgom većeć samo kad bi pročitali pravila komentiranja znali bi neke stvari!Ovako ostaje samo njihovom šefu OGURLIĆU povremeno poslati mail i je...batiu mu kretensku mater!Naravno gospodin je vrlo oduševljen! P.S. Sad me dragi Admine možeš banirati jer to je jedino što ti mozak dopušta ali mi prije toga reci dali ti paše da se vratim pod nickom germanicus II!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.