Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbijenica
Povratak na članak

Slovenija htjela vratiti 14 Sirijaca i već diže vojsku

Izbjeglice, naravno, ne žele ostati ni u Mađarskoj ni u Sloveniji, nego su planirali iz Slovenije u Austriju i onda u Njemačku.

Komentari 8

OK
okus
15:55 16.09.2015.

Angela skuhala si kasu. Kusaj si ju sama. Sto si umisljas tko i sto si Ti da si dajes za pravo svakoj zemlji biti pravorijek?

VL
L0
luena 01
16:43 16.09.2015.

Takvi su oni uvijek bili ,bahati ...Prvo sirom vrata otvore i prihvate onda im bude previse i odjendnom su svi drugi fuj samo oni ne . Jasno da je i njem.gradjanima dosta...Kritike upucene Merkel na svakom koraku... Neki dan uu centru vidim zene sa maramama na glavi,jezik koji nerazumjes,toliko ih nisam vidjela ne znam kad zadnji put...

VL
TO
Toaletni
17:49 16.09.2015.

Libanon je bio najbogatija zemlja...stigli su palestinci izbjeglice...nakon deset godina nije ostao kamen na kamenu...beirut...

VL
OS
osica
16:51 16.09.2015.

Da, ova konstatacija austrijskog kancelara mi se sviđa, jer je realna ...".mnogi guraju glavu u pijesak ". Biti će tu još svašta. " Koliko traje rat u Siriji, a toliko malih beba, novorođenčađi na putu u Bolji život." EU imaU ima veliki , veliki dproblem , prebacuju ga i na tuđe vvorište, neki su ga zatvorili, neki hoće što onda? Imamo li rješenje za takvu situaciju ?

VL
CI
cicibela
18:11 16.09.2015.

Mutti Merkel raširenih ruku pozvala goste, a sad ih šalje susjedima da ih ugoste.

VL
SU
sukiboyaz
04:20 17.09.2015.

volim hrvatsku ,zemlju dobri i posteni ljudi.samo bojim se da nece upast u zamku neki veci i imati kost u grlu jedan duzi period,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.