Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arbitraža
Povratak na članak

Božinović: Hrvatska ne planira jednostrane poteze u Savudrijskoj vali

Božinović je rekao da će državne institucije zaštititi svakog hrvatskog čovjeka i hrvatskog ribara

Komentari 18

DU
Deleted user
14:15 02.01.2018.

Ministre hrvatskom slobodno krecu silovatelji iz domovinskog rata, agenti udbe, udbaske ubojice, masovne ubojice abolirane, mafija ima drzavu.... a zatvarate blesavog vjeroucitelja koji ne zna sto laprda.

VL
Avatar whack.tack
whack.tack
14:30 02.01.2018.

poznata hrvatska sutnja. po godinama m islim da ste i vi ministre bi bili tada aktivni u sutnji 1971

VL
HA
hanzi
15:06 02.01.2018.

Gde če ga zaštititi, u Sloveniji. Ako ne prije, kršitelje če kazniti na granici. Pametan ribič če podiči u Sloveniji dozvolu, koju može po sporazumu SOPS, koji važi od dana primene AS. Te loviti po celom Piranskom zaljevu, bez kazni i straha.

VL
LJ
ljimonad
18:47 02.01.2018.

Ma dajte molim vas prekinite. Sue je dejal da kontaminiranosti nije bilo I donio presudu koju htjeli ili me morati čemo priznati. Pa ljudi procitajte što kažu u EU što znači si želimo ostati članovi unije onda nema više laprdanja o nepriznavanju odluke suda

VL
BL
bljak007
16:58 02.01.2018.

Ma ča, oni će prije mulat, nego krepat. Nijeće se oni boriti proti slovenci, zač pitate se, pa va istre je već bivših oficira, srba i kukavičnih italijana, va istre je malo hrvata.

VL
Avatar kenshi
kenshi
17:25 02.01.2018.

Hrvatska mora planirati svakakve poteze pa i jedno strane ako je u pitanju suverenitet države. Kakva je to apsurdna izjava od Božinovića? Kome on služi i ćemu služi naša Ratna Mornarica? Treba odmah poslati bojne brodove na crtu razgraničenja u SREDINI Savudrijske vale a ne mirno gledati kako Slovenci evidentiraju naše ribare u našem teritorijalnom moru, ako odgovorni ministri nisu sposobni to napraviti neka daju ostavke.

VL
CR
crocro
16:13 02.01.2018.

Kakvim kaznama u tisućama eura slovenci prijete Hrvatima. Ako bi ikada do toga došlo, a neka mole Boga da ne dođe, zar se tisuće slovenaca ne pita: "Da li i nas može stića kakva Hrvatska kazna za naše čudne vikendice i za naše čudne djelatnosti i ponašanja na Hrvatskoj obali". Ima tu recipročnog materijala da bi se toliko zadimilo da se ne bi vidjelo s jedna na drugu stranu Savudrijske vale ili njihvog dijela Piranskog zaljeva.

VL
TR
Trisestrice
16:10 02.01.2018.

Svaki neovlasteni prijelaz granice (sredine zaljeva) na Hrvatski teritorij se moze tumaciti kao agresiju na RH i Hrvatske institucije trebaju reagirati. Cini mi se da ti nasi Istrijani kao da su se malo uplasili cijelokupne situacije i treba im datii ohrabrenje. I nama nije bilo lako sa balvanima ali se nismo dali uplasiti nego smo stisnuli zube i tukli po vragu. Ajmo Istrijani pokazite malo dispeta, zar nije vasa izreka: bolje krepat nego molat.

VL
DA
danijelrukavina4
18:09 02.01.2018.

Ribari vi znate gdje je vaš dio i slobodno ribarite tamo. Svi zajedno isplovite i ribarite na svom dijelu. Znaju dobro slovenski ribari gdje je njihov dio. Oni i nisu krivi - pa kolege su vam. Ribarite gdje ste i dosada svih ovih godina ribarili. A političari neka samo probaju sa kaznama i ostalim glupostima. Svi ćemo doći u ribolov. Skrivaju oni neke druge interese, koji nemaju veze s vama. Ako su se dogovarali za svoju korist sa nekim stranim zemljama, a na štetu našeg dijela,to je njihov problem. Tuđe nećemo, ali svoje - NE DAMO !!!!!!!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.