Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obratili se Europskom sudu za ljudska prava

Slovenija čak i preko leđa maltretiranih ribara traži pravni put za potvrđivanje kompromitirane arbitraže

19.03.2023.
u 23:00

Baš kao što smo prije nekoliko mjeseci i najavljivali, za ribare, hrvatske i slovenske, ništa bitno nije promijenilo ni nakon ulaska Hrvatske u Schengen. Iako je ukidanjem graničnih kontrola obustavljeno kažnjavanje ribara zbog "nezakonitog" prelaska granice, nastavljeno je njihovo kažnjavanje zbog "nezakonitog" ribarenja, a isto vrijedi i za hrvatske ribare koje slovenska policija zatekne u ribarenju u "slovenskom" moru u Piranskom zaljevu

Komentara 2

DU
Deleted user
07:58 20.03.2023.

u hrvatskoj postoji 60 tisuca slovenskih vikendica - vecina bespravno sagradjena. kad ce hrvatska poceti naplacivati kazne i uklanjati bespravnu gradnju? ovo slovensko svojatanje hrvatskog drzavnog podrucja je isto sto je milosevic pokusao, samo drugim sredstvima. odurna ekipa.

DA
damascus
18:13 20.03.2023.

Kod proširenja EU na balkanske zemlje, Hvvatska treba jasno postaviti granicu suglasnosti za prijem tih zemalja da stanvnici susjednih istočnih kandidatkinja ne mogu stjecati nekretnine u vlasništvu svojih građana na teritoriju RH. Inače će nam istočna brača pokupovati pola Jadranana pa će onda reći da je to dokaz da je to njihovo more i onda to jednom, kada puške zapucaju tražiti da to pripoje. Srbijanci su već sada pokupovali pola Slavonije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije