Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno iskustvo

Slovenske turiste kod Zadra izbacili pa napali sjekirom i šipkama

turisti
Foto: Screenshot Planet Danes
12.08.2017.
u 14:11

Četvorica slovenskih turista zapamtit će ovogodišnje ljetovanje u Hrvatskoj

Četvorica slovenskih turista zapamtit će ovogodišnje ljetovanje u Hrvatskoj. Kako oni tvrde, vlasnica apartmana iz Starigrada odmah ih je po dolasku optužila da su preglasni te od njih tražila da napuste njezin apartman, plate najam za jedan da i još 25 eura za usluge čišćenja apartmana, piše slovenski portal siol.net.

Turisti pak tvrde kako nisu mogli u tako kratkom roku napraviti nered u apartmanu i da im ga je vlasnica zapravo naplatila dva puta te ih je odlučila izbaciti bez opravdanih razloga.

Slovenci tvrde kako su ih nakon pregovora s vlasnicom na parkingu dočekala dvojica mještana sa sjekirom i željeznim šipkama te su im razbili automobil.

Vlasnica apartmana koju optužuju kazala je da ne želi raspravljati o onome što se dogodilo i istaknula da su turisti glasno slušali glazbu, plesali, skakali i galamili zbog čega su smetali drugim turistima. 

Komentara 44

BE
beitsche
15:00 12.08.2017.

Napili se ko stoke pa sav njihov primitivizam izaso Iz njih. Nema to veze sa tim od kud su. Al trebaju bit muski I rec da su radili sranje a ne kao tuzibabe se ponasat

PE
pep
14:29 12.08.2017.

Vlasnica apartmana ispravno je postupila a mladi bezobraznici neka kod svoje kuce urlaju i maltretiraju svoje susjede !

DU
Deleted user
18:13 12.08.2017.

kako samo bahato vozimo po vašim cestama a vas u slo iz kolone izvlačimo i masno naplaćujemo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije