Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal u Padovi

Slovenac u kineskom restoranu naručio jelo i dobio - ljudska stopala!

Kuhinja
Foto: Shutterstock
1/2
14.01.2017.
u 14:00

Policija i službenici za kontrolu hrane istražili su restoran te pronašli 55 kilograma mesa i smrznute ribe sumnjivog podrijetl

Kineski restoran u talijanskoj Padovi optužen je da je poslužio ljudska stopala nakon što su mediji zaprimili jezivu fotografiju iz kuhinje. Sve je počelo kad je anonimni Slovenac u društvu prijatelja stigao u restoran i poželio naručiti medvjeđe šape. Konobar je ugledao jelo i odmah ga uslikao prije nego li je poslužio goste. 

Policija i službenici za kontrolu hrane istražili su restoran te pronašli 55 kilograma mesa i smrznute ribe sumnjivog podrijetla. Hladnjak, pećnica i pod kuhinje bili su prljavi i zamašćeni. 

Pronađen je i paket žabljih bataka i rakova kojem je istekao rok trajanja. Policija je kontaktirala s forezničkim patologom zbog sporne fotografije, a on je kazao da stopala izgledaju kao ljudska te da je istraga njihova podrijetla u tijeku. 

Nepoznato je koje sankcije će snositi restoran zbog cijelog skandala, kako navodi Daily Mail.

>> Ovo su jeftine stvarčice za kuhinju za koje ćete žaliti da ih nemate

Komentara 6

SX
sudbina x
19:17 14.01.2017.

Kad bi ljudi znali koliko su Kineski restorani prljavi nikad ništa u njima ne bi jeli. Samo treba malo zaviriti u njihove kuhinje i zgadit će vam se za čitav život.

JO
jozomeda
14:19 14.01.2017.

zatvoriti restoran,osoblje protjerat

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:48 14.01.2017.

sosed dobio ljudska stopala na pladnju.. niš me ne čudi kad je on u pitanju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije