Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Slovenac prijavio prijevaru, dao nekoliko tisuća eura lažnom inspektoru

policija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
04.07.2019.
u 15:38

Muškarac ga je nazvao predstavivši se kao policijski inspektor koji će mu pomoći u sudskom sporu koji oštećeni vodi protiv nekoliko obitelji

Slovenski državljanin (58) prijavio je u policijskoj postaji u Varaždinu prijevaru. Prema prijavi, tijekom lipnja ove godine telefonom ga je nazvao muškarac koji se predstavio kao policijski inspektor iz Zagreba.

Rekao je da mu je poznato da vodi sudski spor protiv nekoliko obitelji iz Hrvatske zbog prijevare, pa mu je ponudio pomoć da što prije dobije novac od jedne novčarske institucije. Nakon što je Slovenac pristao na to, prevarant je zatražio novac.

- Oštećeni mu je dao traženi iznos, kao i naknadno zatražene iznose, ukupno više desetaka tisuća eura, nakon čega mu se više ne javlja na telefon - kažu u PU varaždinskoj.

Živi zid optužio gradonačelnika Ivicu Kirina

Komentara 2

DU
Deleted user
19:28 04.07.2019.

znaci Slovenac bi varao sustav pa uplatio covjeka da mu sredi nešto, a kad ga je taj isti prevario e sad bi se tužili. najbolje je kad jedan prevarant prevari drugog

MO
modovisisajteMaraschino
09:56 05.07.2019.

dajte mu kaznu zbog davanja mita

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije