Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Obračun' u Gorenju

Slovenac policiji prijavio šest Srba jer se boji da će ostati bez posla?

radnici
Foto: Stefan Sauer/DPA/PIXSELL
06.10.2017.
u 18:10

Valjevce je navodno prijavio netko od lokalnih radnika nezadovoljan što će ostati bez posla

Šestoro radnika Gorenja iz Valjeva privedeno je u policijsku postaju u Bistrici u Sloveniji, gdje se nalaze na obuci za rad.

Valjevce je navodno prijavio netko od lokalnih radnika nezadovoljan što će ostati bez posla, piše blic.

- Valjevce je navodno prijavio netko od radnika Slovenaca iz pogona Gorenja u Bistrici, revoltiran što će ostati bez radnog mjesta jer se taj pogon u kojem se proizvode vrata za frižidere seli u Valjevo, gdje Gorenje ima dva pogona.

U Gorenju potvrđuju da je s njihovih šest radnika policija u gradu na Sotli obavila razgovor o dokumentima na osnovi kojih borave u Sloveniji.

Svi radnici su se nakon razgovora vratili u tvornicu.

- Žao nam je što su bili u takvoj situaciji jer po našim saznanjima imaju odgovarajuće dokumente za obavljanje obuke u tvornici, poručili su iz Gorenja.

Komentara 20

WI
wice
21:08 06.10.2017.

Evo novinari istražite kako u Brodotrogiru radi 150 Ukrajinaca koji imaju satnicu od 10 eura,plaćeno spavanje i hranu ,dok u isto vrijeme našim ljudima nude otpremnine od 1800 kuna po godini staža i maksimalnu satnicu rada 35 kuna

Avatar bambus
bambus
02:44 07.10.2017.

...tako je....tako bi mi svi skupa trebali reagirati.....dosta je bilo......boli nas ona stvar jel ovaj i ili onaj......ako nije u redu ....mrš......bravo za Janeza....

Avatar bambus
bambus
02:47 07.10.2017.

....da ih je prije prijavio.....ne bi se morao ni brinuti....hehe....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije