Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska Kostajnica

Slovenac pokušao prokrijumčariti 7800 tableta

Zapljena tableta
Foto: PU sisačko-moslavačka
1/3
30.07.2021.
u 10:34

Vozač je uhićen, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je tablete namijenio za daljnje neovlašteno stavljanje u promet

Jučer, 29. srpnja oko 13 sati, na granični prijelaz Hrvatska Kostajnica, na ulazu u Republiku Hrvatsku u osobnom vozilu slovenskih nacionalnih oznaka pristupio je 65-godišnji slovenski državljanin. U suradnji s djelatnicima Carine izvršena je granična kontrola i pregled vozila te je tom prilikom uočena zadebljana zaštitna plastika, a daljnjim pregledom duž cijelog podvozja uočene su skrivene tablete.

Temeljem naloga suda izvršena je pretraga osobnog vozila te je pronađeno ukupno 7800 tableta koje sadrže supstance, koje se nalaze na popisu droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga. 

Vozač je uhićen, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je tablete namijenio za daljnje neovlašteno stavljanje u promet. Protiv osumnjičenog nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Roy Bean
Roy Bean
11:58 30.07.2021.

Slovenac se kliče Mujo.

ZV
zvezdomor
11:18 30.07.2021.

Aspirin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije