Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 344 km

Slovenac Ivanović pobjednik maratona Zagreb - Ovčara

maraton
Robert Anic/PIXSELL
20.10.2012.
u 15:39

Na startu ultramaratona u Zagrebu krenulo je ukupno 16 maratonaca od kojih su bile i tri žene. Zadnju dionicu istrčalo je ukupno devet maratonaca među kojima su bile i sve tri natjecateljice

Boris Ivanović iz Slovenije pobjednik je ovogodišnjeg 11. Ultramaratona Zagreb – Ovčara a koji nosi naziv Putevima dragovoljaca HOS-a i bojovnika Domovinskog rata.

Ivanović je ultramaraton, ukupne dužine 344 kilometra podijeljenih u pet dionica, istrčao za 30 sati i pet minuta. Drugo mjesto osvojio je Elvir Rakipović iz Osijeka dok je treća bila Martina Bezek, inače medicinska sestra iz Murskog Središča.
Na startu ultramaratona u Zagrebu krenulo je ukupno 16 maratonaca od kojih su bile i tri žene. Zadnju dionicu istrčalo je ukupno devet maratonaca među kojima su bile i sve tri natjecateljice.

– Ovakva natjecanja su iznimno teška i zahtjevna. Najteža mi je bila ova zadnja dionica jer sam negdje na 20-om kilometru dionice počela osjećati jake bolove u lijevoj nozi. Izdržala sam jer sam sama sebi rekla da ću ultramaraton istrćati pa makar morala i dopuzati u cilj. Sve je u glavi, rekla je Bezek nakon što je utrčala u cilj.

Ovogodišnji ultramaraton ostat će zapamćen i po prosidbi na cilju treće etape u Slavonskom Brodu. Tada je Krešimir Šimić, jedan od ultramaratonaca, poslije istrčanih 90 kilometara zaprosio svoju djevojku Ivanu Grško koja ga je od Zagreba pratila na biciklu pružajući mu tako podršku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije